Olen testannut kovaa karkkia (hard candy), joka oli salmiakkisena todella hyvä kokeilu. Löysin netistä muutamia ohjeita sekä suomeksi että englanniksi, mutta harva näitä oli kokeillut
Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että yritin seurata ohjeita melko tarkasti, mutta ei minun versiostani tullut kyllä keittoa vaan enemmänkin pata tai muhennos, mutta maku oli kyllä erinomainen
Jaa taikinaa muffinivuokien pohjalle ja laita jokaisen päälle hopea toffee karkki (omat muuffini olivat niin pieniä, että paloittelin toffeet pieniksi paloiksi)
Samalla töhöttimellä voi polttaa myös vaahtokarkkien tai creme bruleen pintaa. Mikäli jäätelönkin haluaa tehdä itse, löytyy siihen paaaaljon ohjeita täältä
Tarkkaa reseptiä minulla ei ole antaa, mutta alussa mainitsemistani lähteistä löytyy hyviä ohjeita. Minua on jo pitkään kiehtonut kokeilla hapanjuurella leipomista