Helppo puolukka-valkosuklaafudgekarpaloilla. Tällä kertaa jätin ikisuosikkini eli lakritsin pois ja laitoin valkosuklaisen fudgemassan joukkoon kaupasta pongaamaani puolukkajauhetta sekä kuivattuja karpaloita
Valkosuklaa ja karpalot päällä palkitsevat makunautinnon. kourallinen karpaloita. Lisää rouhittu suklaa, kaurahiutaleet ja maapähkinävoi ja sekoita kunnes seoksesta tulee tanakkaa tahnaa
dl Pirkka pehmeitä karpaloita. g valkosuklaata. karpaloita pienemmäksi ja rouhi mantelit ja piparkakut. suklaa haluamallasi tavalla, mikrossa tai esimerkiksi vesihauteessa
Ripottele suklaan päälle osa kuivatuista karpaloista, murennetuista pipareista ja suolapähkinöistä. Sulata suklaat esimerkiksi vesihauteessa ja sekoita joukkoon voi
maapähkinävoipurkin jämät, loput kuivatut karpalot. Paloista löytyi paljon suklaata, hieman maapähkinävoita sekä läjä vaahtokarkkeja, värikkäitä suklaanameja, suolapähkinöitä sekä kaikkea muuta mitä sattui kaapista löytymään karkkien tekohetkellä
Jonkin aikaa sitten päätin kuitenkin sekoittaa hieman makuja ja kokeilla valkosuklaa-karpalokeksejä. Tykkään ihan älyttömästi itsetehdyistä suklaahippukekseistä, mutta silti jostain syystä teen harvoin niitä muilla mauilla kuin perinteisellä maitosuklaalla
Omassa versiossani mukaan pääsivät lion-patukat, valkosuklaa ja karpalot. Mieheni on tunnetusti suklaan ystävä, joten anteeksipyyntökakunkin oli luonnollisesti sisällettävä runsaasti sitä itseään
kuivattuja karpaloita. Kukapa ei suklaasta pitäisi ja sen pehmeästä mausta. Lisää vaahtokarkin palat sulaneen suklan joukkoon, sekä hasselpähkinärouhe, kuivatut karpalot ja rusinat