V. a. n. h. e. m. p. i. s. y. ö. v. ä. t. k. l. d. r. o. J. u. j. N. O. ,. 1. 0. g. /. K. f. M. T. P. 5. -. 4. 2. b. (. 3. ). +. U. S. 6. 8. A. 7. L. 9. d l. t l
Jättikakkarapuja ja muikunmätiä täynnä oleva voilepäkakku. Juhlava äyriäisillä täytetty kakku kevään rippijuhliin tai lakkiaisiin joista puuttuu leipä joten se sopii myös karppaajille ja keliakikoille
Melkein tekisi mieli sanoa, että tässäpä kakku karppaajalle. No, tosiasiassahan näin ei ole, vaikka kakkuun ei jauhoja juuri tulekaan, tulee siihen sokeria sen verran, että karppaajalle rahkatorttua ei sovi suositella
Jälkkäriksi tein jo kauan himoitsemaani mutakakkua, jota on kehuttu maasta taivaisiin karppaus. DMutakakku 200 g tummaa suklaata200 g voita1-2 dl makeutusjauhoa5 munaa1 rkl jauhoa/mantelijauhoa(Itse tein vain puolikkaan annoksen)Sulata suklaa ja voi hiljalleen kattilassa. Paista 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes kakku on pinnalta juuri ja juuri kypsä ja keskeltä tutiseva. )Jos joku ihmettelee tätä karppaajan suklaavouhotusta, niin tummassa (yli 70%) suklaassa on n
Hillotulla inkiväärillä maustettua tumman tummaa sisältä vielä valuvaa ja pehmeätä suklaakakkua. Tämä kakku on hyvää terapiaa kaamosmasennukseen, joka almanakan mukaan alkaa tänään, kun kelloja taas siirretään pimeämpään aikaan
Kokeilin ensimmäistä kertaa karppaajien kakkuohjetta, ja voi että tulikin hyvää. Mandariinimoussekakku(alkuperäinen ja muuntelematon ohje, appelsiinimoussekakku)Kakkupohja
Karppaajansuklaakakku suklaakuorrutuksella. Tässä karppaajan suklaakakussa ei siis ole lainkaan vehnäjauhoja, vaan se on tehty oikeastaan vain suklaasta ja voista
Niin, ja mikähän ihme se raakakakku taas olikaan. Monelle tulee mieleen ensimmäiseksi perinteinen juustokakku, joka ei mene uuniin vaan se vain jähmetetään kylmässä
Tavoitteenani oli kehitellä vegekarppi kakku, joka maistuisi mahdollisimman monelle. Viljaton, sokeriton, munaton ja maidoton (mahdollisesti karppikin) suklaakakku n
Tätä kakkua on tullut tehtyä jo vuosien ajan suklaanhimoon. Pala kakkua sopii karppaajallekin, sillä siinä ei ole lainkaan jauhoja, ja mitä tummemmasta suklaasta kakku tehdään sitä vähemmän siinä on hiilareitakin
Suklaakakku jossa tumma, rapea kuori ja sisällä pehmeää, kermaista suklaakakkua tarjoiltuna vaniljalla maustetun vispikerman kera, mikä suomeksi siis hyvin tumma tahmakakku