Kasslerin valmistus reseptejä

Kirsikkamarinoitua villisikaa

Kirsikkamarinoitua villisikaa

Lusikoi kastiketta kasslerin päälle ja annoksen ympärille. Tämän risoton valmistus tapahtuu aivan samalla periaatteella kuten reseptissäni sahramilla maustettua kurpitsarisottoa tai tryffeliöljyllä maustettua kalkkunarisottoa ja joten tapauksessa sitä ei voi esiliottaa joten ota huomioon risoton erityisen pitkä kypsennysaika, kokonainen tunti
Pulled Pork-hampurilaiset BBQ-kastikkeella ft. Coleslaw

Pulled Pork-hampurilaiset BBQ-kastikkeella ft. Coleslaw

Varoitetaan heti näin etukäteen, että tämän ruoanvalmistus ei ole vaikeaa, mutta todellakin aikaa vievää ja se tulee aloittaa jo hyvissä ajoin edellispäivänä, jotta ruoka on valmista oikeaan aikaan

Onnea on…

Ota liha huoneenlämpöön pari tuntia ennen valmistusta. Aloita karamellikastikkeen valmistus kuorimalla jääkaapissa kylmenneen haudutusliemen päältä pois rasva ja kaada neste kattilaan
Pulled Pork inkiväärioluesta

Pulled Pork inkiväärioluesta

Lihan valmistus vaatii aikaa, mutta on sen arvoista. Pulled Pork on jo "vanha juttu" , mutta toimii edelleen ja tämä Glorian ruoka ja viini lehden ohje, jossa maustekastikkeeksi tulee inkiväärioluesta ja paistoliemestä tehty kastike - toimii erityisen hyvin
Karkkipossu

Karkkipossu

Aloita karkkikastikkeen valmistus kiehauttamalla 2,5 dl keitinlientä, johon lisäät kanelitangon ja tähtianikset

Makumatka Kiinaan Osa 1: Kanton

valmistusmenetelmien osalta. Valmistustekniikoina suositaan useimmiten höyrytystä tai wokissa pikapaistamista nopeuden ja helppouden takia, mutta myös perinteisempi öljyssä paistaminen, breesaus ja uppopaisto ovat tavallisesti käytössä

Grillauskastike moppaukseen

 Valmistus on yksinkertainen – sekaisin ja sitten moppaamaan. BBQ kastike ribseille ja isoille lihoille

Naggara chilimakkara

Makkaran valmistus on siitä hauskaa, että sisään voidaan laittaa lähes mitä vain. Makkaran valmistus kaipaa lihamyllyä – mielellään makkarasuppilolla varustettuna
Pulled pork eli nyhtöpossuhodarit

Pulled pork eli nyhtöpossuhodarit

Kontolleni osui Chez Jasu-blogista tutun Jaakon kanssa lammaskebabin valmistus. Osallistuimme Blogiringin hullunhauskalla ruokabloggaajajengillä Lapin Kullan järjestämään kokkausiltamaan, jossa valmistimme ihanan Teemu Laurellin johdolla katukeittiö-tyyppisiä ruokia oluttastingin ohella

Kesäistä kasleria

Nimen valmistustavalle on joidenkin historioitsijoiden mukaan antanut berliiniläinen teurastaja Cassel, joka säilöi lihaa tällä menetelmällä