Ota liha huoneenlämpöön pari tuntia ennen valmistusta. Karamellikastikkeen valmistus. Ota lihan haudutuslientä talteen 1,5 dl erilliseen kulhoon jääkaappiin karamellikastikkeen valmistusta varten
Lusikoi kastiketta kasslerin päälle ja annoksen ympärille. Tämän risoton valmistus tapahtuu aivan samalla periaatteella kuten reseptissäni sahramilla maustettua kurpitsarisottoa tai tryffeliöljyllä maustettua kalkkunarisottoa ja joten tapauksessa sitä ei voi esiliottaa joten ota huomioon risoton erityisen pitkä kypsennysaika, kokonainen tunti
Varoitetaan heti näin etukäteen, että tämän ruoanvalmistus ei ole vaikeaa, mutta todellakin aikaa vievää ja se tulee aloittaa jo hyvissä ajoin edellispäivänä, jotta ruoka on valmista oikeaan aikaan
Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistusta. Salaatin valmistus. Salaatinkastikkeen valmistus. Rapeaksi karamellisoitua possua aasialaisella kaalisalaattipedillä
Ota liha huoneenlämpöön pari tuntia ennen valmistusta. Aloita karamellikastikkeen valmistus kuorimalla jääkaapissa kylmenneen haudutusliemen päältä pois rasva ja kaada neste kattilaan
Lihan valmistus vaatii aikaa, mutta on sen arvoista. Pulled Pork on jo "vanha juttu" , mutta toimii edelleen ja tämä Glorian ruoka ja viini lehden ohje, jossa maustekastikkeeksi tulee inkiväärioluesta ja paistoliemestä tehty kastike - toimii erityisen hyvin
valmistusmenetelmien osalta. Valmistustekniikoina suositaan useimmiten höyrytystä tai wokissa pikapaistamista nopeuden ja helppouden takia, mutta myös perinteisempi öljyssä paistaminen, breesaus ja uppopaisto ovat tavallisesti käytössä
Makkaran valmistus on siitä hauskaa, että sisään voidaan laittaa lähes mitä vain. Makkaran valmistus kaipaa lihamyllyä – mielellään makkarasuppilolla varustettuna
Kontolleni osui Chez Jasu-blogista tutun Jaakon kanssa lammaskebabin valmistus. Osallistuimme Blogiringin hullunhauskalla ruokabloggaajajengillä Lapin Kullan järjestämään kokkausiltamaan, jossa valmistimme ihanan Teemu Laurellin johdolla katukeittiö-tyyppisiä ruokia oluttastingin ohella