Kastike marinadiliemestä. 20kpl naudan ulkofileepihvejä, joten ajattelin muutaman niistä laittaa tulemaan grillissä. 25 dl soijakastiketta, ½ rkl hunajaa, murskattu pieni valkosipulinkynsi, mustapippuria myllystä ja timjamia) ja grillaa kunnes kasvikset ovat al dente, eli kypsiä, mutta pureskeltavia. ) 20kpl naudan ulkofileepihvejä, joten ajattelin muutaman niistä laittaa tulemaan grillissä. 25 dl soijakastiketta
Tähän vuodenaikaan paahdettu kukkaali, punakaali ja tumma tyrnikastike olivat helppo valinta. Iänikuinen naudan ulkofilee voi olla surullista tavaraa, jos se ei ole hyvin marmoroitunutta tai raakakypsynyttä
Kirkaslieminen, maukastakin maukkaampi lihapata, joka Unkarissa syötäisiin riisin kera, mutta näillä leveysasteilla se on vallan mainio kastike perunoillekin
naudan sisäpaistia syöjien mukaan. Ai niin ja punaviinikastike avattavasti tulee tietenkin Ranskasta. Kuori paistisi kääreestään ja nyt ota ehdottomasti syntynyt paistiliemi talteen kastiketta varten
kastike. 600-800 g naudan sisä- tai ulkofilettä. Meillä syödään punaista lihaa aina vain harvemmin. Varsinkin kokoliharuoat paintottuvat lähes yksinomaan viikonloppuihin