Viikonlopuksi ostin meille reilun kilon painavan porsaanuunifileen, kun edullisesti sai. Perunoiden ja fileen lisäksi tein todella helpon ja nopean, paksun homejuustokastikkeen aurajuustosta
Kuivaa fileen pinta ja hiero siihen mustapippuria rosmariinia ja suolaa. En ilmeisesti kuitenkaan ole yksin tämän "elämää suuremman" ongelmani kanssa, koska olen muutamalta muultakin kuullut samantapaisia kommentteja
Kastike. Huolellisesti puhdistetun porsaan sisäpintaan hierotaan suola, inkivääri ja valkopippuri. Voitele fileet inkivääriseoksella, nosta kunkin fileen päälle omenaviipale ja salvian lehti
Kastike. Anna porsaanfileen rauhoittua folion alla kastikkeen valmistuksen ajan. Sekoita sinappi, keltuainen, juustoraaste ja rosmariini keskenään ja levitä tahna fileen päälle
Maa-artisokkakeiton jälkeen söimme pääruokana possun ulkofilettä ja paprika-cheddarkastiketta. TUNNUSTAN, en puhdistanut fileestä pinnalta pois rasvoja enkä ruskistanut lihan pintaa kiinni pannulla, vaan tein fileen näin helpolla tapaa
Marsalakastike. Rakuuna, sienet ja pekoni maustavat tämän annoksen porsaansisäfileen. Mikäli keittiöstäsi ei löydy tarpeeksi suurta pannua koko fileen kerralla paistamiseen voit leikata sen kahteen osaan