Punaisen lihan syönti on jäänyt meillä vähemmälle, ja nykyään syömme paljon broileria. Broileri on kevyempää ja terveellisempää kuin esimerkiksi porsaan liha
Keittiöstä leijuu hurmaava tuoksu ja eikä ihme, kanaa Igorin tapaan eli Igorin kanaa on tuloillaan. Pehmeä suussa sulava kana, makea paprika, sipuli, persilja, maustekurkku ja herkullinen kastike smetanasta, niistä on Igorin kana tehty
On varmasti aika vaarallista väittää, että Suomessa olisi jokin yhteinen uuden vuoden herkku. Nakit ja perunasalaatti ovat ehkä jo menettäneet hieman hohtoansa, mutta tilalle on tullut monenlaisia ja erimaalaisia toinen toistaan parempia makupaloja
No niin, tässähän tämä ohje jota lupailin jo kauan sitten. D Tähän voisin nyt siteerata erään kurssini opettajaa, jolle palautin opintopäiväkirjani muutaman päivän myöhässä
Taas sama juttu. Jääkaapin nolla-astelaatikossa on se iänikuinen boxi broiskufileitä. Niistä sitten säveltämään jotakin uutta ja jännittävää perheelle päivälliseksi
Hassua ajatella että länsi-Sisilian perinneruoka on cous cous. Kesällä Trapanin kaupunki on valloitettu couscous kojuilla, sillä siellä pidetään iso cous cous festivaali
Heippa vaan. Tähän aikaan illasta on mainio kokkailla jos jonkinlaista sapuskaa, miksei. Mun mies oli käynyt kaupassa ostamassa kanaa ja tuumasin että vois vielä illan piristeeksi kokeilla kana currya kerran liha oli jo kokeiltu
Tarkkaavaisimmat ovat jo ehkä huomanneet, että blogin ilmeeseen on tullut pieniä muutoksia. Pieniä lukijoille, mutta toivottavasti merkityksellisiä blogille
Suosin patoja, keittoja ja kastikkeita jotka teen valmiiksi tai lähes valmiiksi. Tammi-helmikuu on töiden puolesta sellaista aikaa, että en paljoa ehdi kotona olla muuta kuin viikonloppuisin ja joitain satunnaisia tavallisia arki-iltoja
Moikka. Kerran aurinko ei ulkona paista, pitää keksiä syömisen osalta itselleen jotain piristystä. Oon jostain syystä hurahtanut punajuuriin nyt ihan täysillä