Aleksi tilasi Black Angus -version, minä kasviksen tosin vaihtaen vuohenjuuston halloumiin. Koska olennaisen osan ruokatunnelmointiamme ruoan valmistamisen ja sen kotioloissa nauttimisen ohella muodostaa seikkailu ravintolamaailmassa, olen päättynyt ryhtyä jakamaan näitä kokemuksia myös tässä ympäristössä
g fetajuustoa tai vuohenjuustoa. g fetajuustoa tai vuohenjuustoa. Kaupassa on ollut viime päivinä kauniin vihreitä parsakaaleja ja hehkuvan punaisia paprikoita
Testaamaani settiin kuuluivat Kasvismureke, Falafel-pyörykät, Kasvispyörykät sekä Kasvispihvit. (Käyttämäni savustettu vuohenjuusto oli tosi suolaista, joten itse en suolaa lisännyt, mutta tilkan savuaromia kylläkin)
Kasvispihvit ja kalapuikot alkoivat kasvaa korvistakin ja taisihan tuo painokin nousta. Olisi taas kokkailunhimoisille pari melko mukavaa reseptiä (vuohenjuustoa tulossa seuraavalla kerralla) jaettavana
pieni palanen vuohenjuustoa. pieni palanen vuohenjuustoa. Viimeistä viedään. Neljän päivän päästä voin taas alkaa pikkuhiljaa lisätä normaalin ruokavalion ruoka-aineita lautaselle
Paistoin pihvit pannulla ja tarjoilin vuohenjuuston, omenahillon ja smetana-punasipulikompotin kera. Viikonloppu oli lempeä ja se meni ohitse aivan liian nopeasti
Viipaloi vuohenjuusto. Nosta pinnalle parsakaalit, tomaatinpalat ja vuohenjuusto. Irrota parsakaalista kukat ja höyrytä ne puolikypsäksi mikrossa tai kattilassa