Kasvistempura reseptejä

Kasvistempura 野菜の天ぷら

Kasvistempura 野菜の天ぷら

Tämä reseptini keskittyy kasvistempuraan eli yasai no tenpuraan, 野菜の天ぷら. Kasvistempuran valmistuksessa voi käyttää oikeastaan mitä tahansa kovaa kasvista, mutta tyypillisimpiä siinä käytettäviä kasviksia, joita suomalaisesta ruokakomerosta löytyy ovat esimerkiksi porkkana, peruna, sipuli, paprika, bataatti, vihreät pavut ja kurpitsa
Kasvistempura

Kasvistempura

Paloittele kasvikset sopiviksi suupaloiksi ja kuivaa niistä kosteus talouspaperiin. Testaa öljyn lämpötila pudottamalla kattilaan vaalea leipäpala
Ichiban dashi

Ichiban dashi

Kasvissyöjän on syytä muistaa, että tätä kalapohjaista lientä on piilossa hyvin monissa japanilaisessa ruoassa kuten vaikkapa kasvistempurassa

Kasvistempurat

1. Sekoita kulhossa dippikastikkeenainekset ja anna maustua viileässämuiden valmisteluiden ajan. 2. Valmista tempurataikina

Uuniseiti ja kasvistempura

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Huuhtele parsakaali ja leikkaa paprikat ja porkkana ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja viipaloi sipulinpuolikas