Nopea ja helppo ruokaisa salaatti, johon käytin katkarapuaiolisalaatista ylijääneitä raaka-aineita. Kyseessä on siis Aioli perunakanasalaatti, jos oikein "monimutkaisesti" sanotaan
Oli mukava istua meren äärellä ja rentoutua sekä syödä savustettuja katkarapuja, patonkia ja aiolia Nynäsin rökeristä ja nauttia kuohuviiniä parhaassa seurassa
Aioli. 150 g katkarapuja. 1. Laita vihannekset kattilaan. Murusta mukaan liemikuutiot ja lisää vesi. Lisää mausteet ja keitä hiljalleen kunnes porkkanat ovat lähes kypsiä
Penslaa kuuma paistinpannu pienellä öljytilkalla ja paahda kampasimpukoita, merirapuja ja katkarapuja muutama minuutti, kunnes meriravut ja kampasimpukat muuttuvat valkoisiksi
Kourallinen kuorellisia katkarapuja , jokiravun kuoret käy yhtähyvin. Valmista aioli saman päivän aamulla jolloin tarjoat simpukoita jotta se ehtii maustua hyvin
- Huuhdo jäisiä katkarapuja virtaavan kuuman veden alla, kunnes katkaravut ovat sulaneet. - Sekoita aioli, kermaviili ja katkaravut yhteen isossa kulhossa, ja lisää joukkoon pilkotut perunat, jäävuorisalaattia, kurkkua ja suolakurkkua
Nauti Aiolin ja Sangrian kanssa. 100g katkarapuja (pakaste). Aioli 1. Aioli 2. 100g katkarapuja (pakaste). Ne jotka ovat joskus syöneet muutakin kuin makaronilaatikkoa, ovat taatusti kuullut sanan Paella
200 g ravunpyrstöjä tai katkarapuja. 1. Keitä liemi ja viini kunnonkokoisessa padassa. Keitä simpukoita liemessä kunnes ne avautuneet, jos jotkin simpukat eivät avaudu, heitä ne pois
Aioli. Valmista ensin aioli. Tarjoile aiolin ja tuoreen leivän kanssa. 180g katkarapuja. Tätä herkkua tein viime sunnuntaina kun kylään saapui ystävämme, joiden häitä juhlistamme toukokuussa Portugalissa