Keväinen katkarapucocktail 500 g katkarapuja5 cm purjosipulia10 cm kurkkua1 iso tomaattia10-12 parsanvarttakourallinen retiisejäRucolaaSitruunaa koristeluunKastike
Aloita juhla-ateria Teresa Välimäen raikkaalla katkarapucocktaililla. Annostele katkarapucocktail kauniisiin annosmaljoihin ja tarjoile hyvän leivän tai patongin kanssa
1980-luvun katkarapucocktail päivittyy tähän päivään pienin liikkein ja maistuu loistavasti aurinkoisena kesäpäivänä. Meksikolainen katkarapucocktail 2-4 henkilölle. 1980-luvun katkarapucocktail päivittyy tähän päivään pienin liikkein ja maistuu loistavasti aurinkoisena kesäpäivänä. Meksikolainen katkarapucocktail 2-4 henkilölle
1. Kastike. Purista sitruunamehu. Sekoita korianteri, tomaattipyree, sitruunamehu ja oliiviöljy. 2. Kuori ja hienonna avokado ja sekoita se sitruunamehuun
Tämä alkuruoka on helppo valmistaa vaikkei olisi mitään kauniita lasikulhoja, oikeastaan tämä on sama asia kuin katkarapucocktail, se vain on asetettu paahtoleivän päälle
Nigella teki katkarapucocktailin vähän tähän tapaan. Kauniin vaaleanpunaisiin katkarapusuupaloihin sain idean joskus vuosia sitten katsomastani Nigella Lawsonin ruokaohjelmasta
Olen aiemmin valmistanut hieman samantyyppistä Eksoottista katkarapucocktailia. Kuun alussa kokoonnuimme jälleen kolmen paikallisen ruokabloggarin kesken miettimään sopivaa ruokahaastetta maaliskuulle
Katkarapucocktail (9,50 €). Pientä kesätaukoa on ollut havaittavissa blogitarinoiden suhteen, mutta nyt on aika ryhdistäytyä ja saattaa kirjalliseen muotoon kesän retket