Paista muutamia minuuttejaValuta pasta ja lisää muiden ainesten sekaanSekoita sekaan CremeBonjour. Ostin meille perunoita, katkarapuja ja maustettua fraichea tehdäkseni uuniperunoita - pöytään ilmestyi katkarapupastaa
Katkarapupasta osoittautui menestykseksi päivällisvieraidemme keskuudessa. Tagliatelle-pastaa1 purkki CremeBonjour Cuisine Chili & Paprika200 g katkarapuja150 g säilöttyjä artisokansydämiä200 g kirsikkatomaattejaPersiljaa1 rkl sitruunamehua Suolaa, mustapippuria Valuta ja pienennä artisokat, hienonna persilja
Lisää lopuksi cremebonjour cuisine sekä juustoraaste ja lämmitä kunnes juusto on sulanut. Ainekset 1 pkt hunajamarinoituja kalkkunansuikaleita 1 pss kananuudeleita 1 rkl soijakastiketta 2 rkl cremebonjour cuisine-sipulisekoitusta 1 tl vihreää currytahnaa ½ dl juustoraastettaOhjeet Pilko nuudelit pieniksi ja laita kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan
Selaat reseptiä Simpukka-katkarapupasta á la chef Tapsa resepti. 170 g (1 pkt) katkarapu cremebonjour sulatejuustoa. katkarapupasta á la chef tapsa, simpukka 1-2 dl valkoviiniä. 170 g (1 pkt) katkarapu cremebonjour sulatejuustoa