Ehkä olette kuulleet aamupalakeksi-mainoksen, ai aamusek. eiku keksiä. Mä en ole koskaan ollut niin kiireinen, että olisin kaivannut tämmöistä aamupalakeksi-tuotetta ja eihän me nyt sellaista vehnä-sokeri-e-aine-keksiä syötäiskään edes kiireessä
Juustotäytemassa kuitenkin makeutui tekeytyessään, kun keksit turposivat ja antoivat oman makunsa. Se oli niin älyttömän helppo ja nopea (ja toki myös herkullinen), että päähäni jäi pyörimään samantapaisen kakun tekeminen piparkakuista
muutama LU Bastogne Kandikeksi murustettuna. Ota muutama keksi sivuun koristelua varten. Murusta keksit ja lisää joukkoon sulatettu margariini ja sekoita tasaiseksi
Katso videolta, miten helppoakeksilinnan valmistus on. Marjat ja kukat on hänen lemppareitaan, mutta erityisesti keksit maistuvat meidän pienelle cookiemonsterille
Hienonna keksit murusiksi joko käsin (esim. Hyydytetyt kakut olivat aika trendi jokunen vuosi sitten, ja tehdäänhän niitä yhä aika paljon helppoutensa vuoksi
1. Freesaa sipulit kuultaviksi margariinissa padassa. Lisää jauheliha, murusta ja ruskista. Mausta ja lisää muut ainekset paitsi pavut, jotka lisäät viimeiseksi 10 minuutiksi