Näiden keksien rakenne on ihanan murea. Olen löytänyt oman suoikkireseptini kaneliässiin. Tällä perustaikinalla voit tehdä erilaisia pursotettuja keksejä
Piparkakkutaikinasta saa näimmä tehtyä vaikka mitä. Itse koen olevani enemmän omassa maailmassani erilaisia taikinoita ja makuyhdistelmiä testatessani, mutta välillä on kiva tehdä myös käsin jotain hieman pienempiä, ja eri tavalla tarkuutta vaativia juttuja
gluteenittomia keksejä tai keksin muruja. Keksit voisi ehkä jättää poiskin, mutta ne keräävät mukavasti marjoista ja rahkasta irtoavan nesteen ruoan hyytymisen aikana
– matcha-pistaasikakkuPuhdistus – PataleipäJuhlat arjen keskellä – kello viiden tee ja mango-mandariinikakkuTotuutta silmiin – parmankinkkusalaatti paahdetuilla kasviksillaTapaninpäivän lihapiirakkaHätä keinot keksii – Angry birds -kakku toistaitoisille
Vegaanipiireissä tieto Aquafabasta on levinnyt kovaa vauhtia sen jälkeen, kuin ranskalainen Joël Roessel keksi, että kikhernepurkin liemen voi vaahdottaa
Sulatin oransseja candy melts nappeja ja pursotin oranssia vielä keksien päälle. Tässä tulee resepti joka oikeastaan on vain koristelua koska keksipohjan resepti löytyy blogista jo ennestään
Keksien ohje on helppo toteuttaa ja valmistin taikinan etukäteen, sillä sen on hyvä saada tekeytyä jääkapissa ennen leipomista tunnista eteenpäin, mielellään yön yli