reunalle ei jää juurikaan keksipohjaa. Tein kakun tälläkin kerralla samalla tavalla sisä- ja ulkokerroksittain, sillä minusta kakusta tulee tällä tavalla näyttävämpi kuin perinteisesti kerroksittain kasaamalla, vaikka kauniitahan nekin kakut ovat
keksipohja. Entisen Maku-kollegan Emman upea Emman kakut, leivokset ja jäätelöt-kirja huhuili minua viime viikolla keittokirjapinostani ja löysinkin sieltä juuri sopivan kakun, mistä tiesin että isäni tykkäisi aivan varmasti
Laita ensimmäinen kerros keksipohjan päälle ja kakku kylmään. Teen itse lähes aina kakut vaan omasta päästä mitä milloinkin tekee mieli, joten ihan hirveän tarkkaa ohjetta en osaa antaa,
JOS haluat tehdä No Bake version, niin pohjan voi kovata keksipohjalla. Monesti tälläiset kakut, on kauheen monimutkasia ja keittiö on kuin pommin jäljiltä kun kakku on vasta puolessavälissä
Kaada täyte vuokaan keksipohjan päälle - tärisytä reunaa hiukan, jotta massa asettuu. Olen ennenkin sanonut, että en oikein tiedä miksi nämä kakut minulta uupuvat blogista
Raparperi raikastaa kivasti täyteläistä juustomassaa ja keksipohjaa. Halusin tehdä juustokakusta matalamman piirakkaversion, joka myös kypsyisi uunissa hitusen nopeammin kuin korkeammat kakut
Kaada täytemassa kovettuneelle keksipohjalle ja. Minua ainakin ärsyttää, jos kakut on ympätty täyteen koristeita ja niitä on vaikea leikata paloiksi tai että koristeet rapisevat pöydille tai pöytäliinoille
Halusin tavallisen kakkupohjan tai keksipohjan sijaan tehdä kakun pohjalle maukkaan mutakakun. Oon viime aikoina huomannut, että mun kakut ei oo kauheen nopeita valmistaa ja tiskiäkin tulee aika lailla