kerma ja sekoita vain sen verran, että kerma sekoittuu hyvin joukkoon. tuorejuustokuorrute. 1 dl kermaa. Edelleen jaksan fiilistellä lähestyvää Joulua vaikka edelleen ulkona sataa vettä
Vaahdota kerma toisessa kulhossa ja yhdistä juustoseoksen kanssa. Kakku vaikuttaa vuoasta pois otettaessa supermehevältä ja kostealta, ja tuorejuustokuorrute harvemmin pettää sekään
Lisää kerma (tai FloraVanilla) ja sekoita varovasti. Resepti on aikoinaan napattu Herkkukirppu- blogista, mutta tuorejuustokuorrute on sovellettu Kotilieden ohjeesta
Lisää lopuksi limetin kuori, limetin mehu ja kerma. Kuorrutteen päätin jättää pois, mutta tuorejuustokuorrute antaisi kakkuun mukavasti kosteutta ja juhlavuutta
Lisää lopuksi kerma ja vispaa niin kauan, että seoksesta tulee paksua "vaahtoa". 1 dl kuohukermaa. Joskus keväällä suklaakakun reseptejä googlaillessa törmäsin Guinnes-suklaakakun ohjeeseen, siitä asti tuo kakku on kummitellut mielessäni