Juustohyllyllä seikkaili jos jonkinlaisia kulmapaloja, oli parmesaania, emmentaalia ja kermajuustoa. Kun siis eilen setvin jääkaappiamme viikonlopun jäljiltä, osui käsiini nippu parsaa ja paketillinen kylmäsavulohta, josta olisi viimeinenkäyttöpäivä umpeutumassa pikapuoliin
Kuullota voissa tai öljyssä miedolla lämmöllä sipulit, lisää maissit, kerma, kanaliemi sekä hunaja. Halloumithan säilyvät kevyesti jopa seuraavan mökkikauden yli, mutta maissien viimeinenkäyttöpäivä on käsillä muutaman kuukauden kuluttua
kuumenna kerma ja karhunvatukkahillo paksupohjaisessa kattilassa kiehuvaksi. Huomasin etten ole viime aikoina käyttänyt suklaata juurikaan, koska laatikosta löytyi pari suklaalevyä, joiden viimeinenkäyttöpäivä lähestyi
Lisää kerma, sinappi ja parmesaanitahna pannulle. Sen viimeinenkäyttöpäivä taitaa olla jo mennyt, mutta koska tahna tuoksui hyvältä eikä siinä näkynyt mitään ylimääräistä kasvustoa, otin sen rohkeasti käyttöön
Yllättävän moni juttunen kun oli päättänyt, että viimeinenkäyttöpäivä on tänään tai huomenna. Helppo raejuustoherkku2-2,5dl kuohukermaa tai Flora vispiä200-300g pakastemarjoja1prk(200g) raejuustoa0. 25-0,5dl sokeria1tl vaniljasokeria Vatkaa kerma tai Flora vispi vaahdoksi. / 2-2,5dl kuohukermaa
Kerma kun löytyi jääkaapista ja sillä alkoi synttärit (viimeinenkäyttöpäivä) olla lähellä. Tällä kertaa laitoin nesteeksi vajaa 2 dl kuohukermaa ja loput vettä