Taita keksi kahtia, laita vähän suklaakastiketta toiselle puolikkaalle, laita sen päälle grillattu vaahtokarkki ja paina toinen keksinpuolikas sen päälle
Jos massa paakkuuntuu, lisää joukkoon lämmitettyä kermaa. 250 ml kuohukermaa. Laita sokeri, kerma ja voi 3 litran kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. 250 ml kuohukermaa
S’mores moussekakku on tehty maitosuklaan, kerman ja samettisen creme francen yhteisliitosta. Vatkaa loput kermat paksuksi vaahdoksi, huomioi ettei täytteeseen tule liivatetta joten kerman tulee olla paksua ja jämäkkää
Suklaaganache on suklaakuorrute ja on siis yksinkertaisimmillaan kermaa ja suklaata, joskus seassa saattaa olla myös nokare voita, glukoosisiirappia ym
Kakku on kuorrutettu ensin Katrin itse tekemällä ja värjäämällä vaahtokarkkimassalla. Vaahdota kerma kuohkeaksi ja laita liivatteet likoamaan kylmään veteen
Alkuperäistä reseptiä muutin sen verran, että käytin enemmän maitoa suhteessa kermaan ja korvasin osan kaakaojauheesta tummalla suklaalla ja vaniljauutteen vaniljasokerilla