Minä olen tunnetusti kausi ihminen ja nyt se on tullut taasen huomatuksi aivan kokreettisesti. Sain viimme viikolla valmiiksi pitkään työnalla olleen villatakkini ja heti piti päästä aloittamaan seuraavaa projektia
Maksakastikkeeseen kannattaa käyttää mahdollisimman tuoretta maksaa. Toisin kuin liha yleensä vanhetessaan mureutuu ja muuttuu paremmaksi, kannattaa sisäelimet käyttää tuoreeltaan
Hih ja kauniisti tarjolla,kertakäyttölautasella. D minä olin hirveä ilkimys,tai kuka olikaan. ) kukaan ei ollut tyhjentänyt tiskikonetta eikä myöskään täyttänyt sitä,joten perhe sai tyytyä kertisastioihin,ettei ainakaan enempää tiskiä tulisi
Helppo kalaruoka isommallekkin porukalle toteuttaa. Tällä kertaa kala valmistui ihan vaan reunalliselle uunipellille, kun ei riittävän isoa uunivuokaa ollut käytettävissä
1. Kuori ja viipaloi sipuli. Leikkaa suolakurkku paksuiksi suikaleiksi ja pekoniviipaleet kahteen osaan. Pane lehtipihvit työtasolle ja mausta suolalla ja pippurilla
Kermakastike. 1. Sekoita korppujauhot ja maito ja jätä turpoamaan vähintään 10 minuutiksi. Hienonna puolikas sipuli erittäin ohueksi hakkelukseksi ja kuullota se, älä ruskista
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Hiero paistin pintaan suolaa ja pippuria ja aseta se ritilälle. Työnnä ritilä uuniin ja laita sen alle uunipannu, kaada vettä pannuun
1. Halkaise maustekurkut pitkittäin. Kuori porkkana ja paloittele karkeasti. Kuori ja hienonna sipuli. Levitä lihaviipaleet työlaudalle, levitä niille sinappia ja mausta suolalla ja pippurilla