Lehtikaali-pinaattikeittoa nyhtöpossulla Tuoretta pinaattia ja lehtikaalia suoraan kasvimaalta. Tänä kesänä kokeilin kasvimaallani ensimmäistä kertaa lehtikaalin kasvatusta Liian hyvää
Arvostelu: August von Trappessa on tunnelmaa, mutta annoskoko heittelee Lisukkeena on pinaattia. Belgialaishenkinen August von Trappe on Hans Välimäen kolmas ravintola Tampereella Savusuolaa
Tagliatellea ja jauhelihakastiketta Lisukkeena meillä oli vielä sitruuna-voissa freesattuja papuja ja pinaattia. Tagliatelle al ragù. Italiassa varmaan jokaisen talon emännällä on oma versionsa tästä pitkään haudutetusta lihakastikkeesta Viiniä ja Ruokaa
MUKAILTU LINNUNPAISTI = kermassahaudutettua lammasta. Pelastin lihapalat ja jatkoin hauduttamista luomu kuohukermassa. Lisukkeeksi tein bataattimuusia ja valkosipulin kanssa freesattua pinaattiaKOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
UUNILOHTA VIHREILLÄ PAVUILLA, SIITAKESIENILLÄ JA PURJOLLA SEKÄ KERMASSA HAUDUTETTUA PINAATTIA JA MUSTAKAALIA Erityisesti ihastuin kermassa haudutettuun pinaattiin ja mustakaaliin. Tuoretta pinaattia, purjoa, tomaatteja - haluan näitä kaikkia Puolialaston kokki