Täytteen juustoina voi käyttää erilaisia maustettuja tuorejuustoja, sinihomejuustoa, salaattijuustoa/fetaa, nesteeksi kermaviiliä, kermaa, creme fraichea, maitoa, maustettuja ruokakermoja jne
Tähän piirakkaan laitoin kaikki jääkaapista löytyneet tomaatit ja juustot. Ruokaisuutta piirakkaan saa lisäämällä täytteeseen vaikkapa metwurstia, kalkkunaleikettä tai palvikinkkua
200 g kermaviiliä. Tässä taas yksi tomaattipiirakka, tällä kertaa fetajuustolla höystettynä. Punaisia ja keltaisia tomaatteja yhdistelemällä saa kaunista jälkeä aikaiseksi, joten tämä piirakka sopii vaikka keväisten juhlien suolaiseksi tarjottavaksi tai pääsiäispöytään
1 prk kermaviiliä. 1 prk kermaviiliä. Iltapalaksi salaatin kaveriksi tein broileripiirakkaa. Suolaiset piirakat on niin hyviä kun niihin voi laittaa melkeinpä mitä vaan kaapista sattuu löytymään
Melkein sitä lohta kannattaakin hankkia sen verran jouluksi, että siitä riittää yhteen piirakkaan. Sämpyläjauhot tuovat erilaista rapeutta ja makua koko piirakkaan
niin takuulla löydät ainekset ainakin tähän herkulliseen piirakkaan. Tällä kertaa upotin piirakkaan anoppilan salaiselta sieniapajalta löytämäni kantarellit ja suppilovahverot, mutta toisinaan hyödynnän talven varalle ryöpättyjä metsäsieniä
1prk kermaviiliä. 1prk kermaviiliä. Nämä suolaiset piirakat ovat hyviä juhlatarjottavia, sillä ne voi tehdä pakastimeen valmiiksi jo hyvissä ajoin ennen juhlapäivää ja lämmittää sitten uunissa juuri ennen tarjoilua