Valmistus. Lämmitä öljy pannulla, ja lisää kesäkurpitsat. Jaa, missäköhän ovat kaikki pastareseptini. Siis kun kerran Italiassa ollaan, ja täällähän ei syödä mitään muuta, eikö vain
oliiviöljy pannulla ja lisää curry sekä kurpitsansiemenet. OLEN SUURI VIHANNESKEITTOJEN YSTÄVÄ. Rajamäen ja Green Caren järjestämässä sadonkorjuujuhlassa pääsimme yhdessä valmistamaan ja maistelemaan keittoa, joka pääsi ainakin omaan kaikkien aikojen keittojen kärkikolmikkooni
Toinen olennainen pointti on tofun valmistus. Esimerkiksi parsakaali, se ei oo hyvää kovana, joten kun ensin paistat sitä hetken pannulla, lisää kuumalle pannulle joku desin verran vettä ja anna sen höyryttää parsakaaleja kypsäksi, ihan vaan siinä pannulla nopeesti
Täytteiden valmistus. Muistan vieläkin, kun silloin aikoinaan miun ollessa vielä lihansyöjä, käytiin lauantaisin joko kebabbia tai sitten kotipizzasta kotzonea
Aloita pyttärin valmistus sipulista, valkosipulista ja perunoista. Olen aina ajatellut, että pyttipannu sisältää vain ja ainoastaan makkaraa, sipulia ja perunaa pääaineiltaan
Kastikepohjien valmistus auttoi ymmärtämään, miten intialaisen ruoan valmistaminen voi ravintoloissa onnistua, kun vaativa pohjatyö on tehty etukäteen monien eri ruokalajien valmistamista varten
VALMISTUS. Kuumenna tippa oliiviöljyä pannulla ja lisää kalapalat. VALMISTUSAIKA 30 min. This very tasty alternative for spaghetti is packed with vitamins and fibers
Aloita vignolen valmistus pilkkomalla sipulit ja kypsentämällä niitä hiukan öljyssä pannulla. Keväisin magnoliankukkien aikaan, Rooman leveysasteilla kypsyvät myös varhaiset kevätsadon ihanat kasvikset
Valmistus. Ciao taas kaikille huiman pitkän, lähes kahden kuukauden blogihiljaisuuden jälkeen. ). Viime aikoina aikaa ja innostusta blogille ei juuri ole riittänyt, mutta enpä sen kummempia ole kokkaillutkaan, aika vähän on tullut tehtyä mitään, mitä ei täältä blogista vielä löytyisi