Tänä viikonloppuna eli 13. 4 lauantaina vaihdetaan taas väriä eli on Viinipäiväntasauksen aika. Tiivistettynä viinipäiväntasauksen juju on se, että keväällä ilmojen lämmettyä siirrytään punaviinistä valkoviiniin ja syksyllä ilmojen viilentyessä valkoviinistä punaviiniin
Kevät on muuten ottanut aimoharppauksia eteenpäin. Jälkiruokakaan ei onnistunut yhtään sen paremmin. Kun Prahan reissun jälkimainingeissa mietittiin viikonlopun ruokia, selvää oli, että lihaa ei laiteta
Kevät nimittäin on alkanut. Parasta mahdollista reseptiä etsiessäni ja muutenkin jälkkärin historiaan tutustuessani, sain huomata, että tämä jälkiruoka on tyypillinen joulun ajan jälkiruoka
Takatalvesta huolimatta kevättä on ollut ilmassa. Poronkäristyshän suorastaan huutaa puolukkasurvosta ja pääruokaan sopivaa jälkiruokaa miettiessäni mieleeni muistui Valion resepti valkosuklaa-puolukkamaljoista
Kokosin paljon erilaisia juttuja, joitakin melko nopeasti toteutettavia, mutta myös muutamia vähän isompia projekteja, joiden valmistumisessa voi mennä jopa koko kevät
Kevät on laihdutuksen aikaa. Elimistö tarvitsee lepoa palautuakseen kovista treeneistä ja niinhän sitä sanotaan, että lihas kasvaa levossa Lepopäivät tekevät hyvää myös päälle
Sisällön ensimmäinen osio on tietenkin nytkin parhaillaan oleva kevät, jolloin herkutellaan vaikka passionpavlovalla vai miten olisi raikkaat sitruunaiset tuulihatut
Onneksi kevät korjaa tilanteen, mutta silti sanoisin, että vaikkapa Prisman normivalikoimassa olevat jäävät kirkkaasti varjoon, kun vierelle iskee tämän Kukkatalo Pirilästä hankitun jättibasilikan