Jaa täyte kevätrullataikinallevyille. Friteeraa kevätrullat kullanruskeiksi 190 asteessa friteerauskeittimessä sen jälkeen, kun olet tehnyt sienivaahdon. 1 paketti kevätrullataikinaa
R. a. k. s. t. n. v. i. e. m. l. u. o. r. ä. T. y. ö. h. I. p. d. ,. j. K. H. -. c. ). E. N. A. 1. (. ". V. P. f. 2. S. L. g. 3. 4. 5. 6. 7. U. J. D. &. C. e l
V. o. i. e. t. ä. m. n. a. u. r. k. p. s. j. h. l. v. O. ). ö. J. y. ,. d. -. U. g. K. N. T. E. S. c. ". M. H. A. (. f. P. R. 2. 0. 1. /. 5. L. Ä. 8. 4. Ö. 7. 6. Y. t l. d l
Äitini oli viikonloppuna tekemässä vietnamilaista ruokaa 100 henkilön juhlissa. Alkupaloiksi oli tarjolla tuoreita kasviskesärullia hoisin-kastikkeella ja paistettuja kasviskevätrullia tulisella tomaattikastikkeella
Itsessään kevätrullat ovat rapeita huikopaloja, mutta kun niiden ympärille kääräistään kolmea salaatinlehtilajia, mukaan kietaistaan sopivasti makeaa thaibalisikaa ja ne dipataan ihanaan kastikkeeseen, alkaa ymmärtämään mistä kevätrullista on kyse