Pakasteesta löytyneet karpalot on tällä kertaa pääosassa ja niiden kaveriksi sopii tietysti kinuski. Tänä vuonna mun äidin (ja ilmeisesti myös isän) toiveena oli kermakakku
Tarjolla oli kermakakkujen lisäksi vadelma-valkosuklaajuustokakkua. Kakkujen täytteeksi valikoitui mansikkatäyte ja koristelu hoitui perinteisellä kinuskilla, kermapursotuksilla ja parilla sokerimassasta tekemälläni ruusulla
Keittiöväki pursotti jäähtyneen kinuskin leivosten päälle ennen kuin laittoivat tarjolle. Hääkakuksi ei haluttu kerroskakkua eikä kakkutelineeseen tarjolle laitettuja vaan yksittäisiä kermakakkuja
mansikkaa, kinuskia, banaania, persikkaa ja kermavaahtoa. Huomioida vois, että mikäli ostaa kinuskikastikkeen valmiina eikä se ole hirveän jämäkkää, imeytyy kinuski kakkupohjaan viettäessään aikaa jääkaapissa
Kermakakun sisuksissa piilee kirpeää puolukkaa ja makeaa kinuskia. Kirjoittelen tämän kakun osalta ojeen vain tuohon sisuksissa olevaan kinuskitäytteeseen