Olen ennakkoluuloinen kuivakakkuja kohtaan. Ensinnäkin olin nähnyt kuvan tälläisestä kinuskilla ja pähkinöillä koristellusta kakusta ja toisekseen meillä lojui eräältä partioretkeltä ylijääneitä hyvinkin kypsiä banaaneja keittiön tasolla
Karpaloiden ja kinuskin täydelliseen liittoon mahtuu myös suklaa kolmanneksi pyöräksi. Mutta niin, kakku, jossa on suklaata, kinuskia ja karpaloita, kaikkea hyvää, eikö totta
Kakun juju on sen valmistaminen perinteiseen kuivakakkuvuokaan. Suorastaan taivaallinen makujen kombo siis syntyy rukiin, makean kinuskin sekä happaman rahkan ja marjojen vivahteista
Alkuperäisessä ohjeessa kakku päällystetään suolakinuskilla (joka onkin aivan loistava vaihtoehto ja jos haluat tehdä niin, löydät ohjeen kinuskiin täältä), mutta halusin tehdä kakusta jouluisemman joten päällystin sen suklaaganachella ja koristelin kakun piparminttukarkkirouheella
Maistuu suorastaan erinomaiselta salaa kakkuvuoan alta syötynä, ekstra kinuskilla päällystettynä. Kolmas Dooley´s resepti on kuivakakku, joka ei ole kuivaa nähnytkään, mutta kakkua sen edestäkin
Kakun juju on sen valmistaminen perinteiseen kuivakakkuvuokaan. Suorastaan taivaallinen makujen kombo siis syntyy rukiin, makean kinuskin sekä happaman rahkan ja marjojen vivahteista
kinuskia tai laittaa joululimppuun siirapin tilalle mausteeksi. Friteerattuja luumuja, ”tahmeaa” toffeevanukasta muscovadokinuskilla (sticky toffee pudding) ja suklaafudge kolmioita
Pidän aivan erityisen paljon suklaata tai kinuskia sisältävistä kaikkeapaljonmullenytheti-leivonnaisista, mutta sitruuna-unikonsiemenkakun puhtaat maut ovat vaihteeksi ihania