Ja rusinana pullassa tai kirsikkana kakussa Kinuskikissan kesäkakkukilpailun voitto. Vuoden vaihtuessa tuli Kirsin Kakuille 2 vuotta virallista taivalta täyteen
Aiemmin alkusyksystä tein koekakut valkosuklaasta & karpaloista ja kinuskista & puolukoista. Mutta muutakaan vaihtoehtoa ei ollut kuin siitä kakut saada, joten sinne vaan muun massan sekaan meni kaikki
Olen joskus kokeillut Kinuskikissan ohjeella hyydytettyä savukalakakkua johon tuli mätiäkin ja muistan, että pohjan vähyys silloinkin meitä syöjiä vaivasi
Täytyy vielä mainita, että tein nämä kakut ensimmäistä kertaa itse alusta loppuun ja tästä kalavoileipäkakusta tuli mun ja monen muun ultimaattinen lemppari
Täytteen ohjeen pohjana olen käyttänyt Kinuskikissan ohjetta, pohjan ohje on oman päästä. Kakut eivät kaikilla hyydy, eikä minullakaan ole asiassa onnea ollut
Tällä kertaa kädessä oli Kinuskikissan helpot suosikit ja valinta osui Daim-halkoon. Meillä kakut tehdään boheemilla otteella, olkoon se sitten vaikka selitys
Tutustuin ensimmäistä kertaa mukikakkuun Kinuskikissan blogista löytyvästä reseptistä. Mikä parasta, nämä kakut eivät vain valmistu hetkessä, vaan ainekset voivat hyvällä lykyllä löytyä useimpien kaapeista jo valmiina
Pitihän minunkin tätä vihdoin kokeilla, Kinuskikissan innoittamana. Kakku on tehty 20cm irtopohjavuokaan, ja kyseinen (olikohan Iloleipurin) vuoka on kyllä todella huono koska kakut ei irtoa siitä koskaan nätisti (vaikka nytkin laitoin ruokaöljyä reunoille) ja sokerikakkupohjat paistuvat huonosti