Tehtiin puolikkaasta fileklöntistä pihvejä ja toisesta puolikkaasta paisti uunissa. Ostettiin jo aiemmin pakastimeen pala naudansisäfilettä, sellainen iso pötkö
Tämän taivaallisen makuisen padan voit tehdä joko naudan, sian tai lampaanlihasta. Minä käytin tähän viljaporsaan sisäfileetä… mikä tekeekin tästä joidenkin mielestä ennemminkin pörköltiä kuin gulassia
- naudansisäfilettäLohkoperunoihin. Paista perunat uunissa kypsiksi. Jos haluat keventää niin jätä pois kastike, laita vaikka nokare maustevoita ja korvaa perunat höyrytetyillä kasviksilla naudansisäfilettä
naudansisäfilee, n. Vaihe 1Puhdista kokonainen filee kostealla paperilla pyyhkien. Sulje liha folioon ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia