Kokonainen siika uunissa reseptejä

Kokonainen paistettu siika

Kokonainen paistettu siika

Aromaattinen juhla-annos syntyy, kun kokonainensiika kypsytetään sitruunaruoholla, inkiväärillä, chilillä, korianterilla ja hyppysellisellä vaniljaa maustetussa liemessä
Fisu suolakuoressa

Fisu suolakuoressa

 Suolakuoressa paistettu kokonainen kala on roikkunut mun listallani jo vuosia ja nyt vihdoin ajan ja mielikuvituksen puutteessa onneksi muistin sen ja päätin kokeilla ekaa kertaa ikinä

Suolakylvystä uuniin: kokonaisena paistettu kuha

Kokonainen kuha uunissa. Toivasen ohjeessa laitetaan kokonainen sitruuna pilkottuna kalan vatsaan. Minusta kalasta, oli se sitten siika tai kuha, tulee liian sitruunaista jos sen viiltoihin laitetaan sitruunasiivuja tai vatsaan lohkoja
Täytetyt suippopaprikat

Täytetyt suippopaprikat

Kokonainensiikauunissa kypsytettynä. Uunisiika valmistui näppärästi uunissa ehjänä kypsyen. Kalan  valinta oli helppo, valittavana oli vain siikaa, pientä ja isoa
Uunisiikaa aasialaisittain

Uunisiikaa aasialaisittain

Kokonainensiika maustetaan aasialaisittain sitruunaruoholla, inkivääriraasteella, soijalla ja kevätsipuillla
SIIKAA AROMAATTISESSA LIEMESSÄ

SIIKAA AROMAATTISESSA LIEMESSÄ

Hallista lähti mukaan kokonainensiika. 1 isohko kokonainensiika suomustettuna. Paista kalaa uunissa sen koosta riippuen noin 12-16 minuuttia

Sitruunasiikaa suolakuoressa

Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia. 1,5 kg kokonainensiika (perattuna ja suomustettuna)
Siikaa suolakuoressa

Siikaa suolakuoressa

Siikaa suolakuoressa reseptissä kala kypsennetään mehukkaaksi uunissa suolalla peitettynä. Nosta siika suolan päälle ja hiero 1–2 teelusikallista suolaa sen sisälle. Kypsennä kalaa 180-asteisessa kiertoilmauunissa 40 minuuttia. 1 kokonainensiika (800 g) suomustettuna ja perattuna
Savustettu siika

Savustettu siika

kokonainensiika. Tänään teinkin hellettä uhmaten kaksi ruokaa, pannarin sekä kuivakakun ja leivän uunissa
Mehevä uunisiika

Mehevä uunisiika

perattu tuore, kokonainensiika. Ei siitä pääse mihinkään, siika on suosikkikalani. Nam. Täydellinen uunikalan resepti on löytynyt
Tänään savustetaan kalaa!

Tänään savustetaan kalaa!

 Kypsyyden voi todeta niin, että fileessä kala irtoaa nahkasta helposti ja kokonainen kala on kypsä kun selkäruoto irtoaa mutta käytä mittaria

sienillä täytetty kokonainen siika

Täytä siika sieniseoksella. Aseta siika vuokaa ja valele reilusti öljyä, sitruunamehua ja worcestershirekastiketta päälle

Parsaa neljällä tavalla

kokonainensiika. Parsa-siikakeitto. Yllä on yksi syy siihen, miksi kevät on lempivuodenaikani. PARSA. Voisin syödä sitä joka päivä, ja parsakaudella syönkin

Yksinkertainen on kaunista

Graavisiika ja saaristolaisleipä ovat pettämätön parivaljakko, johon tulee palattua aina uudelleen maailman monenkirjavilta ruoka-apajilta