Kolmen aterian illallinen reseptejä

Mustekala-avokadosalaatti

1. Puhdista ja huuhtele mustekalat huolella. Poista valkoinen, huokoinen "selkäruoto", jos se on jäljellä, muuten riittää, että tunnustelet sormin mustekalan sisältä ja vedät pois mahdollisesti tuntuvat pienet "luut"

Marinoitua ankanrintaa ja salaattia

Tee veitsellä fileen nahkaan viillot. Laita vuokaan timjamin oksat, valkosipulit ja punaviini. Lisää vuokaan ankanrinnat lihapuoli alaspäin
Bistro O’Mat : laadukasta lähi- ja luomuruokaa Kirkkonummella

Bistro O’Mat : laadukasta lähi- ja luomuruokaa Kirkkonummella

Upea illallinen, rento miljöö ja parasta seuraa. Viinipaketin sijaan ruokajuomana meillä tämän menun valinneilla oli läpi aterian haudutetulle lihalle passeli valencialainen punaviini Cueva dél Perdon 2o10. lounaat 8,50-15,-, kolmen ruokalajin menukokonaisuus n

Lihapulla-pastakeitto

1. Pese, kuori ja paloittele porkkanat ja juuriselleri. Huuhtele ja hienonna purjo ja korianteri. 2. Keitä kasvisliemi
ruokapäiväkirjani

ruokapäiväkirjani

Nyt on menossa kolmen opintopisteen ravitsemus ja liikunta -kokonaisuus, joka vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta

Kotipellon puutarha yksi kolmesta Lentävä lautanen -palkinnon saajasta

Vähävaraisten jouluaterian järjestäminen on näkyvä osoitus syvästä välittämisestä. Suomen Bocuse d´Or -edustaja Eero Vottonen, tanskalaisessa kolmen Michelin-tähden ravintola Geramiumissa työskentelevä Antti Lukkari, Vuoden Kokki 2016, ravintola Grönin Toni Kostian, Pohjoismaiden paras nuori kokki 2016 Lari Helenius, Suomen paras Nuori Kokki 2016 Atte Lassila, juuri hopeaa Kokkiolympialaisista voittaneen Suomen kokkimaajoukkueen kapteeni Kristian Vuojärvi sekä kondiittorimestari Eero Paulamäki. Uskomatonta, että paikalla oli lähes 250 henkilöä, ja illallinen oli loppuun asti hiottu. Tapahtuma nostaa esiin yhteisen aterian merkityksen ja Suomi100-juhlavuoden tärkeän viestin