Sekoita kondensoitumaito ja glukoosisiirappi keskenään. Tämä jäätelöohje pohjautuu kolmeen raaka-aineeseen, kondensoidusta maitoon, glukoosisiirappiinja Flora Vispiin, jonka tilalla voi tietysti käyttää myös oikeaa kermaa
Jäätelön voi siis valmistaa pelkästään kermasta, glukoosisiirapista ja kondensoidusta maidosta - kondensoitumaito pitää olla sokeroitua ja ei valmiiksi kinuskiksi keitettyä
Mittaa kerma, kondensoitumaito, glukoosisiirappi ja vanilja kulhoon ja vatkaa vaahdoksi. Samalla kun tein trooppisen juustokakun, tein myös tätä trooppisen makuista jäätelöä, kun sosetta oli niin paljon
Lisää lopuksi maito sekä glukoosi ja vatkaa seos tasaiseksi. Ei hätää, tässä se tulee, Mignon jäätelö. Itse jäätelöhän valmistuu vaivattomasti noin vartissa ja sen jälkeen voikin rentoutua ja antaa jäätelön tekeytyä rauhassa pakkasessa tarvittavat tunnit
Lisää joukkoon vähitellen kondensoitumaito, pienellä teholla vatkaten. Se on ehkä maailman yksinkertaisin tapa tehdä jäätelöä itse ja kaiken kukkuraksi lopputulos on vieläpä herkullinen
Niin ja tosiaan tähän jäätelöönhän ei tarvitse käyttää jäätelökonetta, eikä sekoitella jäätelöä kesken pakastuksen, sillä tuo kondensoitumaito sekä glukoosisiirappi pitävät jäätelön koostumuksen pehmeänä ja jääkiteet loitolla
Vaahdotetaan kerma hyvin ja sekoitetaan sen joukkoon kondensoitumaito ja glukoosisiirappi. Päädyin tekemään sitten itse jäätelöä ja sen kaveriksi piti sitten saada jotain