Konjakki kastike pihville reseptejä

Takuulla onnistuva hirven sisäfile

kunnon loraus konjakkia. Kastike lihalle. Lorauta pannulle konjakkia ja sytytä se tulitikulla palamaan, nosta pannua pois lieden yltä hormipalon vaaran minimoimiseksi

Pippuripihvi kastikkeella

Paista pihvejä noin minuutin verran kummaltakin puolelta ja valele pannuun sitten konjakki. Nosta pihvit lautasille ja viimeistele kastike makusi mukaan suolalla
Hieno katkarapu-pastasalaatti

Hieno katkarapu-pastasalaatti

Kastikkeeseen konjakki antaa hienon säväyksen. Kastike. Tee kastike ja sekoita se salaatin joukkoon. 2 rkl konjakkia
Peuraa, villiyrttejä ja kirsikankukkajäätelöä

Peuraa, villiyrttejä ja kirsikankukkajäätelöä

loraus alkoholia (vodka, jaloviina, viski, konjakki. Kaikki tietävät, että soijakastiketta voi helposti käyttää sekä lihan, kalan että kasvisten marinointiin ja grillaukseen

Kastike pihville

Kun olet paistanut pihvit, lisää samaan pannuun soija, pippurit, konjakki tai sherry sekä kerma. ·rouhittua mustapippuria tai kokonaisia viher- ja rosepippureita·1 rkl soijakastiketta·2 rkl konjakkia tai sherryä·2 dl kermaa

Täydellinen pippuripihvi ja kastike

Lisää konjakki pannuun. sekä kastikekin oli maukasta. Keitä konjakkia kasaan pari minuuttia, kunnes se on melkein haihtunut
Pippuripihvi viidellä pippurilla

Pippuripihvi viidellä pippurilla

Toiseksi, liekit lyövät korkealla, varsinkin jos konjakin vain kaataa reunalla eikä sekoita kastikkeen muihin aineksiin, joten sekoita konjakki kastikkeen sekaan

Pihvit konjakkikastikkeella

Pihveihin on nyt paistettu pinta, ja kastike voidaan valmistaa suoraan pannulle hyödyntäen pihveistä irronneet maut – ja kastikkeen valmistuessa myös pihvit kypsyvät sisältä tarvittavan määrän, mutta eivät pala pinnastaan
Pippuripihvi ja hasselbackan perunat

Pippuripihvi ja hasselbackan perunat

Lisää pannulle konjakki, tumma kastike sekä tilkka kermaa. (tilkka konjakkia). (tilkka konjakkia). 2 dl tummaa kastiketta. 2 dl tummaa kastiketta
Viikon raaka-aine (21): Pippuri

Viikon raaka-aine (21): Pippuri

Pannulle kaadetaan hieman konjakkia ja kermaa ja kaavitaan pannuun tarttuneet lihamehut ja ylimääräiset pippurit mukaan
Steak au poivre - pippuripihvi

Steak au poivre - pippuripihvi

Kastike sisältää yleensä konjakkia jolla paistinpannu huuhdellaan sekä kermaa ja voita. Kaada pihvinpaistopannusta ja astiasta jossa pidit pihvejä uunissa ylimääräinen rasva pois ja huuhtele se pienellä määrällä konjakkia
Lounas väliin

Lounas väliin

Tee kastike pannulle eli paahda pippureita pannulla,lisää konjakki pannuun ja raaputa pannun pohjalta kaikki maku nesteen joukkoon