Paista pihvejä noin minuutin verran kummaltakin puolelta ja valele pannuun sitten konjakki. Nosta pihvit lautasille ja viimeistele kastike makusi mukaan suolalla
loraus alkoholia (vodka, jaloviina, viski, konjakki. Kaikki tietävät, että soijakastiketta voi helposti käyttää sekä lihan, kalan että kasvisten marinointiin ja grillaukseen
Kun olet paistanut pihvit, lisää samaan pannuun soija, pippurit, konjakki tai sherry sekä kerma. ·rouhittua mustapippuria tai kokonaisia viher- ja rosepippureita·1 rkl soijakastiketta·2 rkl konjakkia tai sherryä·2 dl kermaa
Konjakki – kermakastikepihville. Sopii hyvin varsinkin kunnon naudan fileelle ja pihville. Lisäää pannulle soija ja konjakki, anna hautua kokoon jonkin aikaa, kunnes kastike paksuuntuu
Toiseksi, liekit lyövät korkealla, varsinkin jos konjakin vain kaataa reunalla eikä sekoita kastikkeen muihin aineksiin, joten sekoita konjakki kastikkeen sekaan
Pihveihin on nyt paistettu pinta, ja kastike voidaan valmistaa suoraan pannulle hyödyntäen pihveistä irronneet maut – ja kastikkeen valmistuessa myös pihvit kypsyvät sisältä tarvittavan määrän, mutta eivät pala pinnastaan
Kastike sisältää yleensä konjakkia jolla paistinpannu huuhdellaan sekä kermaa ja voita. Kaada pihvinpaistopannusta ja astiasta jossa pidit pihvejä uunissa ylimääräinen rasva pois ja huuhtele se pienellä määrällä konjakkia