Konjakki reseptejä

Poron ulkofilee

Poron ulkofilee

2 rkl konjakkia tai viskiä. 2) Sekoita keskenään öljy, soija, konjakki, murskattu valkosipulinkynsi ja mausteet. 2 rkl konjakkia tai viskiä
Riistamakkaran eli tuoremakkaran valmistus

Riistamakkaran eli tuoremakkaran valmistus

Haluamastasi lopputuloksesta riippuen kokeile vettä, viiniä, olutta, viinaa (konjakki, jaloviina, viski…), riistalientä, verta, kermaa tai maitoa
PARAS KUIVAKAKKU: KONJAKKIKAKKU

PARAS KUIVAKAKKU: KONJAKKIKAKKU

Jep, tähän kakkuun todellakin tulee hieman konjakkia ja juuri sen takia se onkin ehdottomasti paras tuntemani kuivakakku
Pastasalaatti 70 hengelle

Pastasalaatti 70 hengelle

Pienet kertakäyttöiset konjakki"lasit" olivat oikein kivat tähän tarkoitukseen. Sain ystävältäni pyynnön tehdä jonkin pikkusuolaisen hänen vaateliikkeensä teemapäivää varten
Helppo hedelmäkakku

Helppo hedelmäkakku

Kiehauta konjakki ja vesi. Sulata voi kattilassa, yhdistä siihen konjakkivesi. Siivilöi joukkoon jauhot ja sekoita voi-konjakkiseos taikinaan
Kukkoa viinissä

Kukkoa viinissä

Kaada pataan vielä konjakki, kanaliemi sekä loppu kanapalojen marinointiin käytetty punaviini. 4 cl konjakkia. 4 cl konjakkia
Graavikuhaa

Graavikuhaa

Sekoita öljy, limettimehu, konjakki tai akvaviitti huolellisesti. 2 cl konjakkia tai akvaviittia. Poista kuhafileestä nahka

Pikainen mansikka-tiramisu

- Keitä vahva kahvi ja lisää sekaan ½ sokerista ( tavallinen), konjakki ja manteliaromi. 2rkl konjakkia
Juhlava konjakki-pippuri naudanlihapata

Juhlava konjakki-pippuri naudanlihapata

Tunnin jälkeen lisää pippurituorejuusto, konjakki ja kerma. 4 cl konjakkia. 4 cl konjakkia. Viime lauantaina herkuteltiin pitkästä aikaa naudanlihalla
Ranskalainen kanipata

Ranskalainen kanipata

Lisää joukkoon jauhot, viini, konjakki, valutetut luumut, timjami ja suola. 2 rkl konjakkia (tai jaloviinaa)
Joulutortut

Joulutortut

Lisää joukkoon konjakki ja nostele joukkoon kermavaahto. 1 rkl konjakkia (tai *Jaloviinaa). 1 rkl konjakkia
Englantilainen hedelmäkakku

Englantilainen hedelmäkakku

Sekoita hedelmät ja mantelirouhe, kaada joukkoon konjakki ja anna marinoitua ainakin pari tuntia. Siivilöi hedelmistä konjakki ja sekoita se taikinaan