Jauhojen korvikkeena käytin kookosjauhoja ja. silloin onkaan luonnollisempi valinta kuin leipä. ja tilkka vettä, sekoitus ja mikrotus ja leipä on valmis
Hapatteen valmistin tuttuun tapaan sekoittamalla kookosjauhoja ja vettä. Oma suosikkini näissä on kyllä carob, sen takia, että sillä saa leipään hieman maltaisen maun
Jos käsite banaanileipä ei ole vielä tuttu niin tarkennan heti alkuun. Kaiken lisäksi leipä on siis varsin terveellistä syötävää, joten se soveltuu hyvin mukaan otettavaksi aamu- tai välipalaksi
Tuoteselosteita lukiessa saan kerta toisensa jälkeen ihmetellä, mitä varten gluteeniton leipä tarvitsee noin monta raaka-ainetta ja miksi pääraaka-aine on vehnätärkkelystä eikä luontaisesti gluteenitonta täysjyvää
Sekoita toisessa kulhossa kookosjauhot, ruokasooda, merisuola sekä kaneli. Tätä banaanileipää syödään kyllä voin kera ja kutsutaan leiväksi, mutta minusta se on enemmänkin kuin pullaa, tai herkullista, mehevää kakkupohjaa