Lettutaikinaan tulee kaksi osaa kookosmaitoa, yksi osa kikhernejauhoa ja ripaus suolaa. Vaikka valmiit letut ovat varsin täyttäviä itsessään, tarjoan niiden seurassa Sevanin hummusta, salsaa, linssisalaattia ja kauratsatsikia
Paistaessa kannattaa huomioida se, että kookosmaito palaa herkästi (samoin kuin esim. Letut tuntuu olevan yleinen aamupala Amerikassa, vaikka Suomessa niitä on ainakin meillä syöty yleensä jälkiruokana
Letut voi valmistaa myös Arla Ingman Luomu vanhanajan täysmaidosta. 5 dl kookosmaitoa (kevyt). Ohjeet Vatkaa jauhot ja puolet kookosmaidosta tasaiseksi massaksi
Rakastan kookoksen ja puolukan yhdistelmää, mutta kookosmaitoa ei ole kaapissa. Kuumenna pannu keskitehoille (6/9) ja paista letut molemminpuolin kullanruskeiksi
Tosin nakkasin soppaan koko purkin kookosmaitoa eli tuplamäärän ja jätin kasvisliemen vähemmälle. Kotitekoiset pinaattiletut ja tomaatti-kevätsipulisalaatti fetajuustolla
Lisää rasva ja kookosmaito. Kookosletut maistuvat sekä kylminä että lämpiminä. Tarjoa letut vaniljakastikkeen tai kermavaahdon ja hillon tai valutettujen säilykehedelmien ja/tai marjojen kanssa
Kevyempään versioon riittävät tuoreet hedelmät tai marjat ja vaikka kylmä vispattu kookosmaito. "Perinteisesti" letut syntyvät maidosta, kananmunista ja vehnäjauhoista
Lisää joukkoon kookosmaito ja jauhot, joihin sokeri, leivinjauhe ja suola on sekoitettu. Paista letut ohukaispannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin
Lisää sitten sekaan kookosmaito ja sekoita tasaiseksi. Letut ovat paistuneet sopivasti ensimmäiseltä puolelta kun taikinan pintaan alkaa muodostua pieniä kuplia