Tänään vietetään kansallista korvapuustipäivää ja sen kunniaksi jaossa on raakavalkosuklaa resepti, jossa raakasuklaan seasta löytyy varsin herkullinen kanelitäyte
Kärsivällisyys kuitenkin palkitaan, sillä onhan se itse tehty pulla sitä maailman parasta. Korvapuusti, tuo Suomen kansallisherkku (on se, ei vastaväitteitä) vie ajassa takaisin lapsuuteen
Mitään maailman kauneimpia keksejä näistä ei tullut, mutta ihan hauskoja kuitenkin. Korvapuustien inspiroimana päätin kokeilla jotain ihan uutta ja päädyin yhdistämään korvapuustit ja keksit
Korvapuusti on ihan parasta missä tahansa muodossa, tällä kertaa juustokakkuna ♥. Tässä piti olla vielä ihanaa kanelikastiketta raitoina siellä täällä, mutta se näemmä sekoittui uunissa juustokakkumassaan ja katosi
Jos pitäisi valita yksi kaikkien aikojen suosikkileivonnainen, se olisi ehdottomasti korvapuusti. En voi käsittää, miten jäätelö voikin olla näin huikean ihanaa ja maistua oikeasti korvapuustilta
Hyvän korvapuustin salaisuus on mielestäni täytteessä, sitä pitää olla reilusti. Viime aikoina olen myös voidellut korvapuustini uunista oton jälkeen siirappi-vesisekoituksella jolloin pullista tulee vieläkin paremman makuisia, suosittelen
Ja isoin yllätys oli pullataikinan kaulitsemisen kanssa, vehnätaikinaa on hankala kaulita ilman että se vetäytyy koko ajan takaisin kasaan, mutta gluteeniton taikinan kaulitseminen oli todella helppoa ja vaivatonta
Mulla on kotona jos jonkinlaista keittiöhärveliä aina blenderistä crockpottiin ja jäätelökoneeseen. Osa on käytössä aktiivisesti ja osa harvemmin, mutta yhdestäkään en ole vielä valmis luopumaan