7-8 dl Semperin hienoa jauhoseosta. Suosikkipulla vuodesta toiseen ja maku ei petä koskaan. Kaikista yksilöistä en koskaan saa täydellisen näköisiä, mutta se ei makua haittaa
7dl semperin fin min gluteenittomia jauhoja. 7dl semperin fin min gluteenittomia jauhoja. Moni pitää gluteenittomien pullien tekoa vaikeana ja minäkin ajattelin, että ne on vaikea tehdä, kunnes lähdin kokeilemaan ja onnistuneet puustit sain uunista ulos
Puolukkka antaa myös ihanaa kosteutta gluteenittomiin korvapuusteihin ja korvapuustit eivät näin ollen kuivetu niin helposti mitä ne normaalisti tekevät
korvapuustit mitä itse olen tehnyt ja maistuvat "oikeille". 5-6 dl gluteenitonta jauhoseosta (käytin tässä Semperin Fin-mixiä). 5-6 dl gluteenitonta jauhoseosta (käytin tässä Semperin Fin-mixiä)
Semperin fin mixin hienoa jauhoseosta leivinalustalle ja kaada taikina sen päälle. Sen takia että siitä tulee niin vaivattomasti ja nopeasti maailman parhaat gluteenittomat korvapuustit
Tästä taikinasta teen voisokeripullat, korvapuustit, marja/rahkapiirakat, pitkot, pikkupullat ym ym. 12 dl semperin fin mix gluteenitonta vaaleaa jauhoseosta 150 g voita tai margariinia sulatettunaVoiteluun kananmunaa jota on ohennettu hiukan vedellä
Paistoin korvapuustit pinnavaunu-uunissa n. Lopputulos oli oikein onnistunut, ja olin yllättynyt kun nämä korvapuustit olivat jopa parempia kuin aiemmin valmistamamme gluteenittomat korvapuustit