sen kaupallinen valmistus Valiolla aloitettiin jo vuonna 1951, joskin suomalaisessa kulinaarisessa kansanmaisemassa se on vakiinnuttanut paikkansa jo kauan tuota ennen
Sen valmistus on helppoa ja nopeaa. Kirjan ohjeilla voi kokeilla jopa kovien juustojen ja kypsytettyjen homejuustojen valmistusta, on mukana vegaanisen mantelimaitojuustonkin ohje
Kotijuuston tekemiseen kannattaa käyttää mahdollisimman rasvaista maitoa ja piimää, ja piimäksi sopii paremmin tavallinen piimä ilman kaiken maailman terveysvaikutteisia lisäaineita - hera erottuu kuuleman mukaan paremmin tavallisesta piimästä, mutta olen kyllä saanut juuston onnistumaan myös AB-piimästä
Valmistus. Katselin tässä blogitilastojani sekä vanhan että uuden blogin ajalta, ja tein listaa resepteistä, jotka ovat saaneet eniten hittejä ja kommentteja
Valmistus. Matar paneer on kastike herneistä ja paneer-juustosta. Matar paneer ei koskaan ollut mitään lempiruokaani ennen kuin söin sitä ystäviemme kotona
kotijuustolla tai valmistaa itse) 2 dl besania eli kikhernejauhoa 1 dl rawaa eli mannasuurimoita (jos haluaa pakoreista rapeita) Ripaus asafoetidaa (hing eli hajupihka) ½ tl chilijauhetta 1 tl mustapippuria 1 tl korianterijauhetta Maun mukaan suolaa Tarpeen mukaan vettä 2-3 dl öljyä uppopaistamista varten Valmistus
Valmistus. Kotijuustoa cashew-sipulikastikkeessa. Shahi paneer on ollut aina lempiruokiani, ja olenkin sitä tehnytkin aikaisemmin vanhan hyvän reseptini mukaan