Kotijuuston valmistus reseptejä

Pinaatti-kotijuustopizza

Pinaatti-kotijuustopizza

sen kaupallinen valmistus Valiolla aloitettiin jo vuonna 1951, joskin suomalaisessa kulinaarisessa kansanmaisemassa se on vakiinnuttanut paikkansa jo kauan tuota ennen

Ihan ite tehtyä voita!

Voin valmistus alkakoon. Pari vuotta sitten, kävin Ahlmanilla, tilamaidon jatkojalostus kurssin. Vielä silloin uskoin Hehkun tiinehtymiseen
Homemade kotijuusto ♥

Homemade kotijuusto ♥

 Kotijuuston tekemiseen kannattaa käyttää mahdollisimman rasvaista maitoa ja piimää, ja piimäksi sopii paremmin tavallinen piimä ilman kaiken maailman terveysvaikutteisia lisäaineita - hera erottuu kuuleman mukaan paremmin tavallisesta piimästä, mutta olen kyllä saanut juuston onnistumaan myös AB-piimästä
Juustomestarin jalanjäljillä

Juustomestarin jalanjäljillä

Vaikeaa ei kotijuustonvalmistus ole. Kotijuuston tarkoitus olisi olla pehmeähköä. Kotijuustojen valmistus on kiehtonut minua kovasti viime vuodet
Suosituimmat reseptini: Palak Paneer

Suosituimmat reseptini: Palak Paneer

Valmistus. Katselin tässä blogitilastojani sekä vanhan että uuden blogin ajalta, ja tein listaa resepteistä, jotka ovat saaneet eniten hittejä ja kommentteja
Matar Paneer – Koukussa!

Matar Paneer – Koukussa!

Valmistus. Matar paneer on kastike herneistä ja paneer-juustosta. Matar paneer ei koskaan ollut mitään lempiruokaani ennen kuin söin sitä ystäviemme kotona
Paneer Pakorat

Paneer Pakorat

kotijuustolla tai valmistaa itse) 2 dl besania eli kikhernejauhoa 1 dl rawaa eli mannasuurimoita (jos haluaa pakoreista rapeita) Ripaus asafoetidaa (hing eli hajupihka) ½ tl chilijauhetta 1 tl mustapippuria 1 tl korianterijauhetta Maun mukaan suolaa Tarpeen mukaan vettä 2-3 dl öljyä uppopaistamista varten Valmistus
Helppo Shahi Paneer

Helppo Shahi Paneer

Valmistus. Kotijuustoa cashew-sipulikastikkeessa. Shahi paneer on ollut aina lempiruokiani, ja olenkin sitä tehnytkin aikaisemmin vanhan hyvän reseptini mukaan
Chilli Paneer

Chilli Paneer

Leivitystaikinan valmistus. Chilli paneerin valmistus. Vielä yksi resepti, joka on “kiinalaista ruokaa” intialaiseen makuun
Paneer Tikka

Paneer Tikka

Valmistus. Intialaisittain marinoidut juusto-kasvisvartaat. Tarvitset. 500g paneer-juustoa (voi korvata Valion kotijuustolla) 4 tomaattia 4 sipulia 4 vihreää paprikaa 1 dl maustamatonta jogurttia 2 rkl korianterinlehtiä 2 rkl mintunlehtiä 2 tl chilijauhetta 2 tl suolaa Valmistelut