Kotijuuston valmistus reseptejä

Pinaatti-kotijuustopizza

Pinaatti-kotijuustopizza

sen kaupallinen valmistus Valiolla aloitettiin jo vuonna 1951, joskin suomalaisessa kulinaarisessa kansanmaisemassa se on vakiinnuttanut paikkansa jo kauan tuota ennen
0 0
Homemade kotijuusto ♥

Homemade kotijuusto ♥

 Kotijuuston tekemiseen kannattaa käyttää mahdollisimman rasvaista maitoa ja piimää, ja piimäksi sopii paremmin tavallinen piimä ilman kaiken maailman terveysvaikutteisia lisäaineita - hera erottuu kuuleman mukaan paremmin tavallisesta piimästä, mutta olen kyllä saanut juuston onnistumaan myös AB-piimästä
3 0
Paneer Pakorat

Paneer Pakorat

kotijuustolla tai valmistaa itse) 2 dl besania eli kikhernejauhoa 1 dl rawaa eli mannasuurimoita (jos haluaa pakoreista rapeita) Ripaus asafoetidaa (hing eli hajupihka) ½ tl chilijauhetta 1 tl mustapippuria 1 tl korianterijauhetta Maun mukaan suolaa Tarpeen mukaan vettä 2-3 dl öljyä uppopaistamista varten Valmistus
0 0
Paneer Tikka

Paneer Tikka

Valmistus. Intialaisittain marinoidut juusto-kasvisvartaat. Tarvitset. 500g paneer-juustoa (voi korvata Valion kotijuustolla) 4 tomaattia 4 sipulia 4 vihreää paprikaa 1 dl maustamatonta jogurttia 2 rkl korianterinlehtiä 2 rkl mintunlehtiä 2 tl chilijauhetta 2 tl suolaa Valmistelut
0 0
Chilli Paneer

Chilli Paneer

Leivitystaikinan valmistus. Chilli paneerin valmistus. Vielä yksi resepti, joka on “kiinalaista ruokaa” intialaiseen makuun
0 0