Suomen lasten kotiruoka -kirjassa riittää ruokareseptejä testattavaksi, ja sitten kun ne loppuvat voi siirtyä aamupaloihin, välipaloihin ja leivonnaisiin
Ei kuitenkaan tylsää, vaan asteen kohotettua, parempaa kotiruokaa. Tällaisten reseptien varaan rakentuu viime viikolla julkaistu Henri Alenin ja Annukka Oksasen Vuoden Keittokirja
Brassikeittiön avainsanat ovat konstailematon kotiruoka sekä tuoreet, paikalliset raaka-aineet. Siksipä ilahduin, kun sain hiljattain arvostelukappaleen David Ponten, Lizzy Barberin ja Jamie Barberin keittokirjasta Brassiruokaa grillistä ja sen vierestä
Olen aikaisemminkin kehunut meidän kirjastoa, ja jatkan taas sen kehumista. Meidän kirjastossa on ihan varmasti ruuasta kiinnostunut informaatikko, niin paljon siellä on kirjoja ruuasta
Kirjassa on hyvin perus-Pertti meininki, ruoka- ja leivontaohjeet ovat arkisia ja yksinkertaisia. Ajattelin siis, että kokeillaan vielä tällä kirjasta löytyvällä old-school tyylin ohjeella sitä pullataikinan tekoa
Kirja on ihana. Kokeilin keittokirjasta ensimmäiseksi possukeittoa, joka yksinkertaisuudestaan huolimatta oli monivivahteisen maukasta ja suorastaan tyrmäävän hyvää
Ohje on Kotiruoka -kirjasta. Otava, Kotiruoka). Oman painoksen sain ylioppilaslahjaksi ja kirja oli suurella kulutuksella ennen nettiaikakautta, mutta kyllä yhä tulee säännöllisesti tarkistettua jokin perusohje tuosta kirjasta, pannari, letut jne…