Itsensä huru-ukoiksi nimenneet keittiömestarit Markku Kiiski ja Reijo Haapanen kokkaavat kevään aikana TS Extrassa ja TS Ruoka-sivustolla perinteisiä kotiruokia
Kotiruokien klassikko mantelikala sopii hyvin talviseen ruokapöytään. Maukas ja edullinen mantelikala on helppo valmistaa ja siitä saa näppärästi suurellekkin poppoolle tarjottavaa
Huomasin yhtäkkiä ajautuneeni kauas juurikin siitää ruoasta jota olen aina ylistänyt ja ruoasta joka enemmän tai vähemmän sytytti kiinnostukseni ruoanlaittoon
Itsensä huru-ukoiksi nimenneet keittiömestarit Markku Kiiski ja Reijo Haapanen kokkaavat kevään aikana TS Extrassa ja TS Ruoka -sivustolla perinteisiä kotiruokia
Kuten olemme yhdessä joskus todenneet, ei meillä perinteisiä kotiruokia kovin usein valmistu, ja viimeisestä makaronilaatikkokerrastakin on huomaamatta vierähtänyt jo aikaa