Kotonaleivottuleipä, sämpylät ja rieskat ovat herkullisia ja sellaisia tulee leivottua usein, sillä samalla yleensä saa käytettyä hyödykseen erilaisia jämiä maitotuotteista kasviksiin
Monesti sitä on ollut tarkoitus kokeilla kotona ja muistan äitini napanneen jo vuosia sitten talteen yhden reseptin jostain suomalaisestakin ruokalehdestä
Kotonaleivottuleipä on aina ihanaa vaihtelua. Tänään syntyi tällainen leipä, sillä huomasin että kaapissa oli pian vanhaksi meneviä auringonkukansiemeniä
Mutta mitä leipää ostaa, jollei tiedä, mikä maistuu hyvältä tai jopa kotona leivotun makuiselta. Aivan kuin olisi itse leivottu jotain kevyempää leipää
Eilinen pataleipäni on valmistettu Meillä kotona -blogissa olleen reseptin pohjalta. On leivottuleipää, piirretty, vietetty leffailtaa, luettu, käperrytty illan hämyyn ja sylitelty
Siitä tietenkin, että leivänmuruja on hänen paikallaan joka puolella - näin ainakin meillä kotona. Italialaiset tietävät, että leipä on parasta samana päivänä kuin se on leivottu, eikä italialaista leipää kyllästetäkään säilöntäaineilla kuten suomalaista muovipussileipää
Juuri sellaisia, kuin kotonaleivottujen sämpylöiden pitää mielestäni ollakin. Sämpylät on leivottu juurimenetelmällä, joten lopputuloksena on unelmapehmeät ja kuohkeat sämpylät