Kotitekoinen kebab on yksi parhaista herkutteluruoista mitä kotona voi valmistaa. Maistuva kebab yhdessä raikkaan salaatin kanssa on myös terveellinen ateria noutoruokaan verrattuna
M. e. i. d. ä. n. p. r. h. s. o. k. t. a. v. y. m. ,. j. u. l. -. (. ). L. ö. c. g. A. I. J. /. K. T. B. f. b. E. N. V. Y. O. 2. 0. 5. H. S. P. x. R. U. 3. Ä. D. 1. 4
T. ä. n. m. i. u. l. a. o. t. e. r. h. y. v. p. E. s. k. ,. ö. j. d. O. (. M. A. ). L. D. I. 1. 8. 2. S. N. P. ~. 5. 0. g. f. 7. 3. c. /. 4. +. K. w. R. t l. d l
K. o. t. n. a. h. y. v. ä. l. M. u. m. i. s. k. O. e. ,. d. V. T. j. E. ö. p. L. J. r. S. (. -. ). N. 1. 4. 5. 0. g. f. 2. 6. Y. 3. R. p k. k g. d l. t l
Taustaa. Suunnistan Vantaalle, jossa Tapio Mäskihärkä jo venailee kuumeisesti oluen valmistusta. “Oon ollu viime aikoina vähän kuivilla ja tarviis päästä ottaa”, annan itselleni kertoa
1. Hiero lohi suolaseoksella sisältä ja ulkoa. Anna maustua huoneenlämmössä pari tuntia. 2. Laita lohi ritilälle ja savusta noin 80-asteessa, 60-90 minuuttia
1. Suolaliemi. Sekoita yhteen vesi, sokeri ja suola ja kiehauta. Anna jäähtyä. Hiero kinkkuun sokeria ja suolaa, nosta se astiaan ja kaada suolaliemi päälle