Murskaa polkagris- karkit blenderillä pieneksi muruksi. Taas se aika vuodesta kun tekee miei suklaata. Tai oikeastaan minulle se vaihe tuli vasta nyt, kun ulkona on kylmä ja tekee mieli vaan käpertyä peiton alle, katsoa leffoja ja vetää sitä ihanaa suomalaista suklaata
Kovatkarkit (esimerkiksi pastillit) säilyvät kakun sisällä pidempään hyvinä. Kakku kannattaa täyttää mielellään tarjoilupäivänä – näin karkit eivät ehdi sulaa sisällä
Kovatkarkit on mielestäni jotenkin ällöttäviä ja se koostumus ei vaan toimi meikäläisen makuun. Edellisessä postauksessa ja instagramissa ehtikin vilahtaa tekemäni juhannuskakku, eli Marianne-juustokakku
Kuumennetaan miedolla lämmöllä, kunnes karkit ovat kokonaan sulaneet. Lakritsikinuski4 kpl Kick-patukoita (tai 75 g Kick-karkkeja)½ dl kermaaPaloitellaan karkit kerman joukkoon
Murskaa kovataniskarkit morttelissa mahdollisimman hienoksi. Vatkaa keltuaiset ja murskatut karkit vaaleaksi vaahdoksi, se tosin alkaa punertaa pikkuhiljaa sillä punaiset karkit antavat väriä seokseen