Kreikkalaiset lihavartaat reseptejä

Kreikkalaiset lihavartaat (Souvlaki)

Kreikkalaiset lihavartaat (Souvlaki)

Grillaa lihavartaat tai kypsennä liedellä parilalla. Sekoita marinadin aineet kulhossa. Kääntele lihapalat marinadin joukkoon ja anna maustua huoneenlämmössä tunnin verran tai peitettynä jääkaapissa vuorokauden ajan
Kreikkalaiset lihavartaat

Kreikkalaiset lihavartaat

Kreikkalaisetlihavartaat (4 henkilöä) 1kg porsaan kasleria5dl oliiviöljyä3 valkosipulinkynttä1,5tl suolaa1rkl sokeria1/2-1tl mustapippuria
Lomaherkuttelua Rodoksella

Lomaherkuttelua Rodoksella

Illallisella ravintolassa oli tarjolla ruokaisia salaatteja, sushia, pieniä valmiiksi koottuja alkupaloja, kansainvälisiä ja kreikkalaisia lämpimiä ruokia sekä suussasulavia jälkiruokia, joista parhaiten jäivät tietysti mieleen kreikkalaiset sokeriliemessä kelluvat leivonnaiset