Olen aina rakastanut kreikkalaista ruokaa ja ruokakulttuuria. Tajusin kuitenkin että olen aina vain syönyt moussakaa, en koskaan tehnyt sitä itse, joten se pääsi tietenkin heti to do-listalleni
No, ehkäpä myös jääkaapissa majailevilla munakoisolla ja jauhelihalla oli oma vaikutuksensa valintaani, mutta siitä viis, kreikkalaista perinneruokaa syntyi joka tapauksessa
Jos Kreeta on kokemustesi tai unelmiesi mukaan turistirysä, jossa on hyviä biletyspaikkoja ja pubeja, joista saa rannalla löhöilyn ja shoppailun välissä ihan ok kreikkalaista salaattia – älä vaivaudu lukemaan pidemmälle
Söimme kauppahallin kreikkalaisessa ravintolassa suuren jaettavan vadillisen perinteistä kreikkalaista ruokaa ja se oli oikein hyvää, joskin sitä oli ihan liikaa kahdelle, eikä moussakaksi luulemamme uuniruoka ollutkaan moussakaa
Aamiaisen jälkeen söimme usein päivällä hedelmäsalaattia ja kreikkalaista jogurttia hunajalla, kreikkalaista salaattia tai gyros pitaa, jota haettiin muutamana päivänä myös hotellille kun lapsi meni päiväunille
Ruokajuomana oli toisaalla blogissa arvioitua kreikkalaista punaviiniä eli Boutari Naoussa. Kreikkalaisen keittiön klassikkoruoka Moussakaa on tehty Jupen keittiössä jo aiemminkin