Kuha tai hauki sopii tähän paremmin, kun taas lohi ei mielestäni oikein tähän sovi, mutta tämä on kuitenkin makuasia, joten voit kokeilla reseptiä myös lohella jos siitä pidät
Mitä keksisi kalakeittojen, janssoninkiusauksen, tonnikalapastavuoan (resepti täällä, ja vitsi muistinpa tuon samassa postauksessa vilahtavan marenkipiirakankin
Maku-lehden resepti löytyy täältä. Kuha maistuu erinomaiselta yksinkertaisimmillaan paistamalla mutta välillä kalasta on mukavaa valmistaa muutakin kuin paistettua versiota, jota tulee syötyä eniten
Otin talteen kypsennyksessä käytetyn fenkoliliemen ja keittelin sen kokoon ja kastikeeksi sunnuntain uunissa kokonaisena kypsennetylle kuhalle, joka valmistettiin vanhan luottoreseptin turvin, vaikka tällä kerralla kuha ei kotijärvestä ollutkaan
Tosin nuo seitipuikot vaihtaisin ehkä itse kalastetusta kuhasta/ahvenista tehtyihin kalapuikkoihin. Resepti on peräisin Valion jostakin ikivanhasta reseptilehtisestä (joskus se siivoaminen kannattaa)