Kuhan valmistus reseptejä

KASTIKEKOULU

KASTIKEKOULU

KALALIEMI ➔ parhaita raaka-aineita merianturan, piikkikampelan, ahvenen, kuhan kiiskien ja simpun ruodot

Hei hoi hauki.......

Kuhan ruodoista saa parhaan liemen, toisin kuin siian. Kurssi alkoi teoriaosuudella, jossa käytiin läpi lähinnä suomalaisia järvikaloja ja niiden soveltuvuutta eri ruokalajeihin sekä valmistusmenetelmiä (savustus, paistaminen, parilointi, keitto, liemi, uunikala jne
Purjoon kiedottu kuharuusu

Purjoon kiedottu kuharuusu

Valmistus vaiheittain. Resepti. Purjoon kiedottu kuharuusu. Kuhafile n. 130-150g/syöjä. Purjosipuli. Suola, pippuri mausteiksi
Parmesansämpylät❤️

Parmesansämpylät❤️

) Jälkiuuniruisleivän ja savustetun kuhan seuraksi leivoin parmesansämpylöitä ja jälkkäriksi tietysti eilen leivotut nutella cupcakesit
Sunnuntain paremmat kalapuikot

Sunnuntain paremmat kalapuikot

Tällä kerralla valmistusvuorossa oli kuha. Kuha walewska on kaikkien suosikki, mutta jotenkin monivaiheinen valmistus ja näprääminen ei innostanut
Merisuolasaippua

Merisuolasaippua

Reseptiksi valitsin Saara Kuhan "Käsintehtyä Saippuaa" -kirjasta merisuolasaippuan jota hieman sovelsin lisukkeiden eli tuoksujen ja merilevän osalta
Kuha Walewska

Kuha Walewska

Jonkin verran aikaa vievää, varsinkin jos valmistus aloitetaan kokonaisesta kuhasta, mutta lopputulos on herkullinen ja juhlava
Tyrnisaippua

Tyrnisaippua

Reseptin pohjana käytin Saara Kuhan Käsintehtyä saippuaa –kirjan Metsäsaippua-ohjetta jota hiukan tuunasin tyrnisaippuoitani varten

Villen kuha

teimme Villen kuhan yhdessä Antin ja Vapun antamien ohjeiden mukaisesti ja hyvää siitä tuli. Valmistus