Gluteeniton leivonta kiehtoo minua viime aikoina enemmän ja enemmän. En jätä väliin tilaisuutta maistaa muiden valmistamia herkkuja ja itsekin olen jonkun verran harjoitellut gluteenittoman leivonnan taitoja
Kaisun hella on tällä hetkellä Peloponnesoksella yhden risteyksen kylässä. Parhaillaan kokkaillaan aika alkeellisissa olosuhteissa, keittiön varusteluun kuuluu esimerkiksi vain yksi ainoa veitsi ja parhaat päivänsä nähnyt paistinpannu
ensin menivät pakastekasvikset keittoliemeen, sitten kuivatut yrtit ja lopuksi pilkotut NAKIT. Survotut korput, maito, vatkatut munat, hienonnettu, voissa käristetty sipuli sekä mausteet sekoitetaan murekkeeseen
Aprikooseilla ja hasselpähkinöillä maustettua kaurasta ja tattarista leivottua gluteenitonta leipää. Gluteenittomien leipien tutkiskelu ja niihin syventyminen on jatkunut ja tässä on tämän päivän satoa, Kauraisella tattarileivällä
Säilytä mustatorvisienikorput kuivassa ja viileässäpaikassa. Ripottele pinnalle suolahippuja ja kuivata miedossa 100-asteisessa uuninlämmössä, kunnes korput ovat rapsakoita