Kukonpoika reseptejä

Kukonpoikaa ja kurpitsaa

Kukonpoikaa ja kurpitsaa

2 Viskilän tilan kukonpoikaa. Sulata kukonpojat jääkaapissa. Leikkaa pestyt sitruunat kuorineen lohkoiksi
Ravintola Farouge

Ravintola Farouge

Pääruuaksi valikoitui häränfilettä vartaassa valkosipuliperunoiden kera (24e) ja seuralaiselle kokonainen kukonpoika sahramikastikkeella (25e)
Burgundin kananpoikaa

Burgundin kananpoikaa

1 iso kokonainen broileri tai 2 kukonpoikaa. 1. Paista broileri kauttaaltaan öljyssä padassa. 2. Lisää viiniä ja hauduta kypsäksi
Kananpoika burgundilaisittain

Kananpoika burgundilaisittain

1 iso kokonainen broileri tai 2 kukonpoikaa. 1. Paista broileri kauttaaltaan öljyssä padassa. 2. Lisää viiniä ja hauduta kypsäksi

Täytetty broileri syyrialaisittain

1. Kuori, puhdista ja kuutioi porkkana, sipuli, selleri ja purjo. Hienonna timjaminoksa. Ruskista jauheliha ruokaöljyssä kokoa ajan sekoittaen ja anna hautua 5 minuuttia
Kanakeittoa saksanmalliin

Kanakeittoa saksanmalliin

Kana on vanhempaa ja täten myös sitkeämpää kuin broileri joka on nuorikkolintua, kukonpoikaa tai kanapoikaa ja kana vaatii pidemmän keittoajan kuin muori broileri tämä tarkoittaa sitä että tämän keiton voi yhtä hyvin myös valmistaa broilerista jolloin sen kypsennysaika on lyhyempi
The Cock, Kasarmitorin uusi tulokas

The Cock, Kasarmitorin uusi tulokas

Ravintolaan nimeen saakka noussut rotisseriessa valmistettu kukonpoika on erinomaista, siivet koukuttavia, edulliset osterit hieno oivallus
Illallinen Gordon Ramsayn La Cantinassa Toscanassa

Illallinen Gordon Ramsayn La Cantinassa Toscanassa

Järkyttävän hyvän tomaattileipäkeittomössön jälkeen tuli sitten varsinainen pääruoka, joka oli tilalla kasvatettu kukonpoika perunoiden, sitruunan ja ruohosipulin kanssa

Urho ja Manu sekä pikku kukot

Autuammille maille lähti 8 kukonpoikaa ja toistaiseksi jäi Kivimäkeen 2 jäljelle. 8 kukonpoikaa. Kuulumisia vuohirintamalta

Haudutettua kukonpoikaa dijon-kermassa

Meillä syötiin eilen dijon-kermassa haudutettua kukonpoikaa, joka on sovellukseni perinteisestä ranskalaisesta kaniruoasta
Tandoorikana

Tandoorikana

Olen käsitellyt linnun paloittelua muun muassa resepteissäni fasaania perunaletulla sekä viinin hukutettu kukonpoika, viinikukko
Perinteisiä makuja, uusia kokeiluja

Perinteisiä makuja, uusia kokeiluja

Myös uunissa paistettu, jouluisin maustein maustettu kukonpoika on hyvää. 2 kpl kukonpoikaa. Jouluun on aikaa enää muutama viikko, joten väkisinkin ajatukset askartelevat jo tulevan juhlan ruokatarjoilussa