Vatkaa munat ja sokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Kääretorttu muuntuu helposti gluteenittomaksi, sillä vehnäjauhot voi korvata peruna- tai maissijauhoilla
Vatkaa munat ja sokeri sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi. Kääretorttu on kiireisen leipurin pelastus, sillä se valmistuu nopeasti ja on myös juhliin sopivaa tarjottavaa
Sivupalkissa Kategorialuettelossa kääretortun kohdalla on vain yksi resepti koko mun blogihistorian ajalta, eikä se itse asiassa ole edes oikea kääretorttu, se on marenkirulla
Se tarkoittaa, että melkoisen tovin saat vatkata, kunnes tuotos on kuohkea ja vaalea. Ja siellähän sen joku kertoi, että hilloa voi työntää kääretorttuun
Ja kyllä, oon tehnyt kääretorttua vaikka minkälaisilla ohjeilla, mutta tuo ohje on ainut __AINA__ toimiva, kuohkea, sopivan makea, herkullisen makuinen ja vähiten halkeileva
Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokerit vaaleaksi kuohkeasi vaahdoksi. Ironisinta koko hommassa on se, että tosiaan tuolla konditoriapuolella (koulussa) en ole päässyt kääretorttuja tekemään kertaakaan "oikeaoppisesti", joten koko homma meni läpi ihan oman muistin varassa
Vatkaa valkuaisseosta koko ajan, kunnes sokerikiteet liukenevat ja valkuaisista alkaa muodostua kuohkea valkoinen vaahto ja valkuaisseos tunttu selkeästi lämpöiseltä
Vatkaa valkuaisseosta koko ajan, kunnes sokerikiteet liukenevat ja valkuaisista alkaa muodostua kuohkea valkoinen vaahto ja valkuaisseos tunttu selkeästi lämpöiseltä
Tein pitkästä aikaa pohjan ruisjauhoista ja siitä tuli ihanan pehmeä ja kuohkea. Aikomuksenani oli tehdä kääretorttuun puolukkainen täyte, mutta suunnitelma muuttui, kun kaupassa oli lakka-tuorejuustot tarjouksessa
Vatkaa valkuaisseosta koko ajan, kunnes sokerikiteet liukenevat ja valkuaisista alkaa muodostua kuohkea valkoinen vaahto ja valkuaisseos tunttu selkeästi lämpöiseltä
Kääretorttu. Vatkaa munat ja sokeri 10 minuuttia kuohkeaksi vaahdoksi. 0,5 tl leivinjauhetta (ei pakollinen jos vaahto kuohkea). Vatkaa munat ja sokeri keskiteholla minuutti ja sen jälkeen 10 minuuttia, että vaahto oikein kuohkeaa
Vatkaa valkuaisseosta koko ajan, kunnes sokerikiteet liukenevat ja valkuaisista alkaa muodostua kuohkea valkoinen vaahto ja valkuaisseos tunttu selkeästi lämpöiseltä